امکان مرخصی بدون حقوق کارمند رسمی آزمایشی سازمان امور مالیاتی

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۵ #00273392

سلام، من کارمند رسمی آزمایشی سازمان امور مالیاتی هستم، نوزادم هفت ماه و نیمه به دنیا اومد و بعد از مرخصی زایمان الان اداره اعلام کرده با توجه به نوع وضعیت استخدامیم (رسمی آزمایشی) فقط دو ماه می‌تونم مرخصی بدون حقوق بگیرم. با توجه به اینکه خود اداره به خاطر مدارک ایثارگری پدرم تبدیل وضعیتم‌ رو دیرتر انجام داده و یا به خاطر اینکه بچه صرفا به دلیل نوع کار پر استرس و‌شرایط کاری بد زود به دنیا اومده، می‌تونم پیگیری کنم که حداقل یک سال مرخصی بدون حقوق بگیرم‌؟

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
کارمندان و کارگران در تمام مدت خدمت خود نهایتا می‌توانند ۲ سال از مرخصی بدون حقوق استفاده کنند و همچنین، سقف مجاز استفاده از مرخصی بدون حقوق در یک سال کاری، یک ماه است .

سلام حداکثر مدت زمان مرخصی بدون حقوق سه سال خواهد بود