امکان شکایت ورثه بابت اجرای چک سفید امضا و خرج شده‌ی متوفی

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۷ #47192850

خسته نباشید خدمت شما وکلای محترم، اینجانب از پدرم چک سفید امضا گرفته بودم، آن را مبلغ نوشته و خرج کردم اما پدرم فوت می‌کند و به علت برگشت خوردن چک، دریافت کننده از ورثه طلب دین می‌کند اما الان برادرم مدعی شده است که من آن چک را از پدرم دزدیده‌ام و یا هرچی، قصد دارد از شخص دریافت کننده چک شکایت کند که بابت چه موضوعی چک را دریافت کرده. آیا می‌تواند بابت موضوعی برای من و یا آن شخص دردسری ایجاد شود؟ یا در چه صورت اتهامی متوجه ما خواهد بود؟ پدرم با رضایت خودش چک را به من داده بود اما برای اثبات آن چیزی ندارم و نمی‌خوا‌هم خودم را دخیل کنم. اگر فرد دریافت کننده چک بگویید که بابت هر مسئله‌ای فرضا چک را از پدرم دریافت نموده است، با وجود در قید حیات نبودن پدرم چه اتهامی می‌تواند ایجاد شود برای ایشان؟ امضا متعلق به پدرم بوده و چک بدون تاریخ بوده است. چک مربوط به زمانی است که نیاز به ثبت در سامانه نبوده، البته این راهم بگم که در طول مدت برگزاری جلسات دادگاه هیچکدام از ورثه شرکت نکردند و مخالفتی ارائه نکرده بودند تا زمانی که حکم به اجرا درآمد و اموالشان توقیف شد.

مشاوره حقوقی چک
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
سوالات زیادی را باید پاسخ بدهید!
به طور کلی در مورد کسی که چک را گفته ورثه باید ثابت کنند که واقعا سرقت کرده که این کمی سخت است!
در مورد شکایت از شما هم باید ثابت کنند که واقعا شما چک را دزدیده آید
ولی از نظر حقوقی می‌توانند بعد از اثبات اینکه مرحوم پدر شما بدهی به دارنده ندارند بری شوند ولی رابطه حقوقی شما و دارنده چک پابر حلیت می‌تواند از شما شکایت حقوقی بابت گرفتن مبلغ چک را بکند.
ول توصیه نمی‌شود حضورا نزد یک وکیل بزنید و مشاوره بگیرید.
پیروز باشید

با سلام
برادر شما که مدعی سرقت یا ارتکاب هر جرم دیگری نسبت به چک مزبور می باشد خود بایستی ادعایش را اثبات نماید.

سلام با توجه به اصل عدم توجه به ایرادات و توضیحات متن مشکلی در این زمینه وجود ندارد و تفاوتی نمی کند نحوه دریافت چک را به چه نحو اعلام کند ولیکن بهتر است مبتنی بر حقیقت بلشد