امکان درخواست افزایش مبلغ جزای نقدی بعد از چند سال

پرسیده شده
۹ پاسخ ۵۲ #37111599

در سال ۱۴۰۱ شاکی پرونده بودم که دادگاه بدوی و تجدیدنظر کیفری مشتکی‌عنه رو بابت توهین به مبلغ ۶ میلیون تومان جزای نقدی با تعلیق مجازات یک‌ساله محکوم کردند و مجددا مشتکی‌عنه قبل از اتمام مهلت یک‌ساله بابت ضرب‌وجرح عمدی و دیه‌ای که شکایت کرده بودم در سال۱۴۰۲ محکوم شد گ درخواست لغو تعلیق مجازات توهین رو به اجرای احکام کیفری دادم و اجرای احکام پرونده رو به دادگاه بدوی کیفری ارجاع کرد تا لغو و حذف تعلیق مجازات توهین انجام بشه. حالا با توجه به اینکه دادگاه بدوی کیفری و تجدیدنظر استان آن زمان مبلغ تعلیق مجازات توهین رو ۶ میلیون تومان تعیین کردند، الان در سال۱۴۰۳ می‌توانم به دادگاه بدوی کیفری درخواست افزایش مبلغ به بیش از ۶ میلیون تومان بابت توهین رو بدم یا خیر قبول نمی‌کنند؟

مشاوره حقوقی کیفری
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود .خیر نمی توانید چنین درخواستی ثبت کنید.

با سلام خیر چنین امری ممکن نیست

با سلام
خیر چنین درخواستی قابل طرح نمی باشد.

با سلام،علاوه بر مجازات ضرب و جرح عمدی مجازات تعلیق شده نیز به اجرا گذاشته می شود.اختیاری در افزایش جزای نقدی ندارید.

سلام
چون جزای نقدی مجازاتی است که توسط دادگاه بدوی تعیین می شود چنانچه از حداقل قانونی کمتر نباشد ، امکان تشدید آن وجود ندارد .

خیر، چنین درخواستی مورد پذیرش قرار نمی‌گیرد و همان مبلغ مندرج در دادنامه به عنوان جزای نقدی اجرا خواهد شد.

سلام خیر امکان پذیر نیست