امکان تقاضای تسریع در صدور رای پرونده ضرب‌وجرح توسط دادگاه کیفری

پرسیده شده
۸ پاسخ ۵۸ #29854353

سلام، خدا قوت و وقت بخیر، شاکی پرونده ضرب و جرح هستم که چندین بار از دادگاه به دادسرا برگشت داده شد و نظریه پزشکی قانونی هم توسط پزشکی قانونی مرکز استان تایید شد. شهود هم چندین بار شهادت دادند. آخرین دفاعیه هم از متهم اخذ شده ولی قاضی رای صادر نمی‌کنه و حدود یک ماه و نیم وقت نظارت خورده‌. می‌تونم با توجه به اینکه پرونده همه کارهاش انجام شده تقاضای تسریع رسیدگی کنم؟

مشاوره حقوقی کیفری
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بله می توانید از طریق دفتر خدمات قضایی لایحه تقاضای تسریع در رسیدگی ارسال نمایید.

سلام، وقت بخیر میتوانید لایحه تقاضای تسریع در رسیدگی ارسال کنید وعلت عدم صدور رای بالا بودن حجم پرونده ها است.

سلام از طریق سامانه ثنا بخش ارسال لایحه اقدام کنید

لایحه ای مبنی بر تسریع در روند رسیدگی و اتخاذ تصمیم ارسال بفرمایید

وقتی که پرونده نقض عودت داده شده دادسرا باید از مرجع رسیدگی کنند پیگیری نماید و لذا تقاضایی تسریع در امر رسیدگی مانعی ندارد می توانید طی لایحه دفاعی اقدام کنید

سلام صبوری بفرمایید. به زودی تصمیم نهایی انجام خواهد شد

با سلام
وقت نظارت اعلامی مدت زیادی نیست ، منتظر بمانید .