بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

امکان تبرئه من در دادسرا هست و چگونه دفاع کنم؟

پرسیده شده ۶ سال پیش ۴ پاسخ ثبت شده

سلام. دیشب در حین رانندگی پلیس راهور به من ایست داد و بعد چن دقیقه از تست الکل گرفت و چندین بار تست گرفت حتی باتری الول سنج را تعویض کرد و تست مثبت شد . من را به کلانتری بردند و در انجا من مصرف مشروب را انکار کردم و گواهی نامه و کارت ماشین را تحویل دادند و گفتند باید بروم دادسرای ۲۱ وزرا. من هیچگونه سوء سابقه ای ندارم و بار اول من هست. میخاستم بدونم امکان تبرئه من در دادسرا هست و چگونه دفاعیات خودم را عرضه کنم؟
ممنون

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

بیشتر وکلا معتقدند صرف تست الکل مثبت برای اثبات حد کافی نیست و انکار شما می‌تواند موجب برائت شود؛ در مقابل یک وکیل بر این باور است که صورت‌جلسه مأموران برای انتساب جرم کافی است و صرف انکار کمکی نمی‌کند.

این دیدگاه‌های کلی حقوقی است اما نحوه تنظیم دفاعیات و ثبت اظهارات شما نزد بازپرس می‌تواند نتیجه پرونده را تغییر دهد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

احتمال برائت از شرب خمر با انکار در دادسرا

در خصوص اثبات جرم شرب خمر، اکثریت وکلا تاکید دارند که حد الهی با صرف تست مثبت الکل اثبات نمی‌شود و انکار متهم می‌تواند به صدور حکم برائت منتهی شود. با این حال، نظر مخالفی نیز وجود دارد که گزارش و صورت‌جلسه مأموران را برای انتساب اتهام کافی دانسته و معتقد است صرف انکار کارساز نیست. بنابراین نحوه ادای توضیحات و دفاع شما نزد بازپرس دادسرا بسیار تعیین‌کننده خواهد بود.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۴ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

کاربر بنیاد وکلا
۶ سال پیش

در جرم شرب خمر به صرف تست الکل حد الهی اثبات نمی شود و انکار متهم می تواند موجب برائت او شود.

چیا کهزاد ۶ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷ · ۲۳ مشاوره موفق

با سلام
انکار صرف شما نزد بازپرس پرونده کمکی به شما نخواهد کرد چون گزارش و صورتجلسه ماموران نیروی انتظامی در پرونده جهت انتساب اتهام به شما کافیست ضمن اینکه جرم شما ازجرایم حدی بوده و در ماه حرام واقع شده است اما راهکارهای مؤثر وجود دارد که در صورت تمایل با اخذ مشاوره تلفنی از طریق همین سایت با بنده اقدام نمایید تا شما را راهنمایی کنم.
مؤید باشید

محمد محمدی
محمد محمدی تأیید‌شده
۸ ماه پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹ · ۳٬۷۳۵ مشاوره موفق

وقت بخیر....در جرم شرب خمر به صرف تست الکل حد الهی اثبات نمی شود و انکار متهم می تواند موجب برائت او شود

نمایش ۱ پاسخ دیگر وکلا بستن پاسخ‌های بیشتر
ویدا سماوات ۴ ماه پیش

کارآموز وکالت کانون وکلای دادگستری

۵٫۰ · ۹۶ مشاوره موفق

در جرم شرب خمر به صرف تست الکل حد الهی اثبات نمی شود و انکار متهم می تواند موجب برائت او شود.ــــ

۲۲ وکیل متخصص دادسرا آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید

کانال تلگرام بنیاد وکلا · هر روز پرسش‌های حقوقی واقعی مردم با پاسخ وکیل

عضویت در کانال