امکان اعتراض به نظریه پزشکی قانونی بعد از صدور رای بدوی

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۵۵ #69177720

با عرض سلام، بنده در یک درگیری منجر به ضرب و جرح عمدی در آبان ماه سال ۱۴۰۲ به پزشکی قانونی مراجعه نموده و گواهی دریافت کردم‌. دکتر پزشکی قانونی در زمان معاینه بنده متوجه کبود شدن آرنج دست راستم شد ولی در گواهی صادره از پزشکی قانونی با عنوان اینکه در ناحیه آرنج درد و تالم می‌باشد صادر شده است و به دلیل عدم آشنایی بنده به نحوه اعتراض به نظریه پزشکی قانونی و همچنین عدم اعتراض در مهلت یک هفته‌ای از صدور آن، دادگاه کیفری ۲ مربوطه در اردیبهشت ماه امسال یعنی در سال ۱۴۰۳، رای صادر کرده و برای کبودی آرنج بنده دیه تعیین نکرده است و اصولا طبق قانون به درد و تالم دیه تعلق نمی‌گیرد. حال سوال بنده این است که در فرصت ۲۰ روزه می‌توانم به این نظریه اعتراض بزنم؟ دادگاه در این خصوص چه تصمیمی می‌گیرد؟ نحوه اعتراض چگونه است؟ کدام مرجع به این موضوع رسیدگی می‌کند؟ لطفا راهنمایی بفرمایید. تشکر.

مشاوره حقوقی دیه
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام

حسب توضیحات به نظر به دلیل انقضای مهلت اعتراض امکان اعتراض وجود ندارد

با توجه به غیرقابل تشخیص بودن، و گذشت مدت قانونی اعتراض، امکان اعتراض وجود ندارد.
پ

سلام با توجه به اتمام مهلت قانونی اعتراض به نظریه پزشکی قانونی امکان پذیر نمی باشد.

با سلام اگر زمان اعتراض به رای دادگاه کیفری دو هنوز باقی است می توانید تجدیدنظرخواهی کنید و در لایحه تجدیدنظرخواهی به آسیب بعد از صدور نظر کارشناس اشاره کنید.

با سلام
خیر چون مهلت قانونی به اتمام رسیده اعتراض به نظریه پزشکی قانونی امکان پذیر نمی باشد.

سلام ، با توجه به گذشت مواعد نمی‌توان اعتراض نمود.

سلام حسب توضیحات و فارغ از مضی مدت اعتراض،با توجه به از بین رفتن آثار کبودی اعتراض هم نمی تواند موثر واقع شود