امکان اخذ اجاره زمین از منابع طبیعی جهت کشت گندم

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۶۹ #19860408

درود، در روستا حدود دو هکتار زمین داریم که تحت تصرف منابع طبیعی هست، قبلا دو سال خواستیم کشت گندم کنیم که منابع طبیعی نگذاشت و ده میلیون جریمه شدیم. الان امکان داره درخواست اجاره زمین رو بدیم؟ شرایطش چی هست؟

مشاوره حقوقی ملکی
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام، برای اخذ اجازه برای کاشت و اجاره زمین به منافع طبیعی مراجعه کنید

سلام

برای اخذ اجاره کشت بهتر است حضورا به منابع طبیعی مراجعه کنید

سلام

برای اخذ اجاره کشت بهتر است حضورا به منابع طبیعی مراجعه کنید

سلام
واگذاری به شرط انجام امورات کشاورزی با داشتن شرایطی که در قانون واگذاری املاک منابع طبیعی آمده امکان پذیر هست
از قبیل بومی منطقه بودن یا تحصیلکرده کشاورزی با دامپروری بودن یا کارمند دولت که بازخرید یا بازنشسته از شغل باشه

سلام به معاونت منابع طبیعی مراجعه کنید تقاضای خودرا مطرح نمایید. منابع بعضی از اراضی را با محدودیت خاص اجازه کشت می دهند

سلام امکان اجاره دادن ندارید

با سلام خدمت شما کاربر گرامی.خیر امکان کشت وجود ندارد وفقط در صورت توافق با منابع طبیعی و کسب مجوز از آن اداره امکان چنین امری وجود دارد