امکان ابطال یا اصلاح توافقنامه تقسیم سهم‌الارث بر اساس نظریه کارشناسی

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۴ #90748049

با سلام، یک زمین به مساحت ۸۸۰ مترمربع، از نظر ثبتی به نام مادربزرگم بود، سال ۹۹ بین وراث ایشان با توافق عادی تقسیم شد، در تقسیم‌نامه به توافق و عدم اعتراض امضا کنندگان اشاره شده (این توافق رسمی نشده بود)، حال که برای سند رسمی اقدام شده و در واقع این توافق عادی در شرف رسمی شدن است، کارشناس ثبت متراژ این زمین رو کامل محاسبه کرده و تقسیم رو هم مورد بررسی قرار داده، مشخص شده تقسیمی که با متراژ دستی بوده نسبت به UTM، برای ما حدود ۳۶ مترمربع کمتر از تصور شده (طبق سهم‌الارث). آیا امکان این هست به سبب کارشناسی، درخواست اصلاح یا ابطال توافق تقسیم رو بدهیم؟ آیا واژگان توافق و عدم اعتراض، سبب مشکل نمی‌شوند؟ در واقع اگر توافقی عادی صورت گرفته و بعد مشخص شود ایرادی داشته یا یک طرف متضرر شده، راه برای اصلاح وجود دارد؟ قطعا طرف مقابل که در واقع ۳۵.۷ مترمربع به نفعش شده مانع لغو توافق می‌شود و درخواست رسمی شدن سند رو پیگیری خواهد کرد، الان هم در مرحله صدور رای هستیم، حال چه راه‌حلی برای ما وجود دارد؟ واقعا تصور نمی‌کردیم بین متراژ دستی و UTM این اختلاف حاصل شود. لطفا راهنمایی فرمایید. متشکرم.

مشاوره حقوقی قرارداد
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
چنانچه هر کدام از وراث از حق خود کمتر گرفته باشند قابل اعتراض هست شما تقاضای تقسیم عادلانه با دستگاه های دقیق بدین مثل نقشه برداری رسمی

با سلام
اظهارنظر نیازمند بررسی مجموع مدارک و مستندات از جمله تقسیم نامه موصوف و نظریه کارشناسی می باشد.

سلام نحوه تقسیم و متن توافق و نظریه کارشناسی نیاز به بررسی دارد