بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

امکانش هست خانوادش جعل قولنامه کنن؟

پرسیده شده ۶ سال پیش ۴ پاسخ ثبت شده

سلام همسرم ۶ ماهه فوت شده بنده مهریه ام رو اجرا گذاشتم کامیون همسرم به عنوان مطالبه ی بخشی از مهریه از طریق اداره ثبت اسناد توقیف شد و اجازه باربری نداره به منظور انتقال به پارکینگ مادرش امضا کرد که ظرف ۴۸ساعت کامیون رو تحویل بده اما کامیون رو به مکانی نامعلوم منتقل کردند که علنا مامور رو با بازیچه گرفتن من هم شکایت کردم از ایشون،خواستم بدونم من باید چیکار کنم کامیونی که توقیفه اجازه باربری نداره خانوادش کامیون رو تحویل نمیدن و دخل و تصرف در اموال توقیف شده دارن.همسرم علاوه بر کامیون ملک زراعی هم داره که قولنامه ای هس،امکانش هس خانوادش جعل قولنامه کنن؟البته قولنامش من به دست آوردم و دارم.

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

با در دست داشتن مبایعه‌نامه زمین زراعی، امکان جلوگیری از سوءاستفاده وجود دارد و جعل احتمالی توسط کارشناس قابل تشخیص است. درباره کامیون توقیف‌شده نیز تخلف در عدم تحویل آن از طریق دادگاه قابل پیگیری است و معاملات احتمالی روی آن قابل ابطال خواهد بود.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

مسیر قانونی برخورد با توقیف خودرو و جعل قولنامه

اگر مبایعه‌نامه یا تصویری از آن در اختیار شماست، جای نگرانی بابت تصاحب زمین وجود ندارد؛ زیرا هرگونه جعل یا الحاق توسط کارشناس رسمی تشخیص داده می‌شود و می‌توانید ملک را برای مهریه به اجرای احکام معرفی کنید. در خصوص کامیون نیز تعهد مادر متوفی مبنی بر تحویل خودرو و پنهان کردن آن باید از طریق دادگاه پیگیری شود. با توجه به اینکه کامیون توقیف قانونی دارد، حتی در صورت انتقال یا فروش آن به دیگری، امکان ابطال معامله و بازگرداندن خودرو وجود دارد.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۴ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر ۶ سال پیش
احسان عبدالهی
احسان عبدالهی تأیید‌شده

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۸ · ۱٬۲۶۳ مشاوره موفق

اگر تصویر مبایعه نامه را در اختیار دارید جای نگرانی نیست هرچند که جعل یا الحاق احتمالی نیز توسط کارشناس قابل تشخیص می باشد .در مورد کامیون نیز میتوانید موضوع تعهد مادر متوفی را از طریق دادگاه پیگیر شوید .

جلال رزمجو ۶ سال پیش

کارشناس حقوقی

۵٫۰

ضمن اهدای سلام و احترام
باتوجه به توقیف کامیون و عدم اجازه حمل بار خانواده متوفی قادر به انجام کاری نیستند در خصوص زمین نیز چنانچه دلایلی نسبت به تعلق و مالکیت دارید میتوانید با معرفی زمین به اجرای احکام نسبت به توقیف و فروش آن اقدام کنید چنانچه جهت درک بهتر مسئله نیاز به مشاوره دارید میتوانید بعد از رزرو مشاوره تلفنی تماس بگیرید که خدمتتان عرض کنم

ابراهیم صفری ۶ سال پیش

کارشناس ارشد حقوق

۴٫۷ · ۱۰۵ مشاوره موفق

با سلام
در صورتی که مبایعه در دست شما باشد و نیز کامیون با حکم قضایی در توقیف باشد اگر کامیون را نیز با دیگری معامله کنند باز امکان برگشت خودرو و ابطال مبایعه نامه امکان پذیر خواهد بود

هشام بهبهانی نژاد ۶ سال پیش

کارشناس حقوقی

۴٫۸ · ۱۰ مشاوره موفق

سلام
با در داشتن مبایعه نامه میتوانید از اقدامات احتمالی جلوگیری نمایید و از جهت مخفی نمودن کامیون میتواند با مراجعه موضوع را از طریق دادگاه پیگیری نمایید !

۲۸۳ وکیل متخصص مهریه آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید

کانال تلگرام بنیاد وکلا · هر روز پرسش‌های حقوقی واقعی مردم با پاسخ وکیل

عضویت در کانال