بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

اصناف یا اتحادیه می تواند شرکت ثبت شده ای را ملزم کند تا برای "دفتر شعبه" خود در شهر آن شعبه جواز کسب بگیرد؟

پرسیده شده ۶ سال پیش ۲ پاسخ ثبت شده

آیا اصناف یا اتحادیه می تواند شرکت (سهامی خاص) ثبت شده ای را ملزم کند تا برای "دفتر شعبه" خود در شهر آن شعبه جواز کسب بگیرد؟ شعبه رسما ثبت و روزنامه رسمی شده است. دفتر شعبه در یک واحد آپارتمان اداری فعالیت دارد.

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

الزام به دریافت جواز کسب برای دفتر شعبه به نوع فعالیت آن بستگی دارد و صرفِ ثبتِ شرکت یا شعبه مانع از الزام به اخذ مجوز صنفی نمی‌شود.

این یک قاعده کلی است و لزوم گرفتن پروانه کسب در مورد شما مستقیما به موضوع دقیقِ فعالیت شعبه در آن محل وابسته است.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

لزوم اخذ جواز کسب شعبه بر اساس نوع فعالیت

صرف اینکه شرکت یا شعبه آن به ثبت رسمی رسیده و در روزنامه رسمی آگهی شده است، مانع از الزام اصناف برای اخذ پروانه نخواهد بود. الزام به دریافت جواز کسب کاملا به نوع فعالیتی بستگی دارد که در آن دفتر انجام می‌شود. برخی از فعالیت‌ها و مشاغل حتی با وجود ثبت شرکت، نیازمند دریافت مجوزهای لازم و حضور فیزیکی برای کار هستند. بنابراین، ماهیت کار شعبه مشخص می‌کند که اتحادیه حق الزام شما را دارد یا خیر.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۲ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

احسان عبدالهی
احسان عبدالهی تأیید‌شده
۶ سال پیش

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۸ · ۱٬۳۰۸ مشاوره موفق

بستگی به نوع فعالیت دارد . بعضی از فعالیتها نیازمند اخذ مجوز بوده و صرف ثبت شرکت نمیتواند مانع این الزام شود .

مریم عابدی ۶ سال پیش

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۶ · ۵۲ مشاوره موفق

سلام.برخی از مشاغل علاوه بر ثبت نیاز به حضور فیزیکی دارند .

۳۰۰ وکیل متخصص دیگر قراردادها آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید