اسمم از شمول درخواست کنندگان حذف گردید تکلیف چیست؟
سال ۸۹ برای مسکن مهر ۱میلیون ۳۰ هزارتومن واریز کردم ۳۰ هزار تومن برای تشکیل شرکت تعاونی و ۱ میلون برای مسکن مهر بحساب اداره تعاون واریز نمودم مراحل تحویل زمین و شروع عملیات ساختمانی توسط شرکت تعاونی انجام میشد که با
روی کار امدن دولت جدید روال تغییر و شرکتهای تعاونی از گردونه حذف و خود مسکن مهر راسا اقدام به تکمیل پرژوه نمود با توجه به اورده اینجانب بدون تشریفات قانونی ( دو مرتبه ابلاغ کتبی جهت تکمیل اورده) اسمم از شمول درخواست کنندگان حذف و ودیعه پرداختی فعلا ملا خور شد تکلیف چیست؟
اتفاقنظر وکلا بر این است که برای بازپسگیری پول خود باید دادخواست مطالبه یا استرداد وجه ثبت کنید. همچنین امکان مطالبه غرامت و خسارت نیز بر اساس شرایط قرارداد وجود دارد.
اینکه بتوانید علاوه بر اصل پول، غرامت و خسارت وارده را هم بگیرید به متن قرارداد و اساسنامه تعاونی بستگی دارد.