بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

از کاتر که تیغ نداشت برای ترسوندن استفاده کردم؛ برای من مسئله دار میشه از بابت سوپیشینه؟

پرسیده شده ۶ سال پیش ۴ پاسخ ثبت شده

با سلام
من و پدرم با سه نفر دیگه درگیر شدیم و من زخمی شدم و از اون طرف هم دست یکی از اونارو زدیم شکوندیم البته اونا خیلی بیشتر بودن و منم مجبور شدم از کاتر ( موکت بر ) که تیغ نداشت برای ترسوندن استفاده کردم میخاستم ببینم این کاتر برای من مسله دار میشه از بابت سوپیشینه دار شدن؟ از این بابت خیلی نگرانم.
و اینکه من میگم کاترم خالی از تیغ بوده و پلاستیک خالی بوده و جراحتی هم با کاتر بوجود نیومده ولی اونا اصرار دارن که تیغ داشته البته شاهدی برای این مسله وجود نداره میخاستم ببینم در نهایت برای روشن شدن این موضوع تو دادگاه از قسم هم استفاده میشه توسط دادگاه؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

درگیری چندنفره می‌تواند مصداق نزاع دسته‌جمعی باشد و هر دو طرف مشمول مجازات شوند؛ همچنین دادگاه می‌تواند در صورت نبود دلیل دیگر و طبق شرایط، سوگند را بررسی کند.

این چارچوب کلی نزاع است، اما اثبات حمل یا استفاده از سلاح و نوع جراحات به مدارک و جزئیات پرونده بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

احتمال مجازات نزاع دسته‌جمعی و کاربرد سوگند

درگیری طرفینی مصداق نزاع دسته‌جمعی است و حتی بدون ایجاد جراحت با کاتر، اصل شرکت در درگیری مجازات دارد. طرفی که صدمه وارد کرده ضامن پرداخت دیه خواهد بود و شما هم بابت جراحت خود حق شکایت دارید. برای روشن شدن ادعاها در صورت نبود شاهد یا سایر ادله، طرفین می‌توانند از دادگاه تقاضای ادای سوگند کنند.

منابع: قانون مجازات اسلامی

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۴ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر ۶ سال پیش
وحید معظمی فراهانی
وحید معظمی فراهانی

کارشناس حقوقی

باسلام در جواب شما باید عرض کنم که اقدام شما و طرفهای مقابلتون و‌درگیری بوجود آمده مصداق بزه نزاع دسته جمعی است و در قانون مجازات اسلامی برای این عمل مجازات تعیین شده و‌ بلحاط عدم وجود جراحت برای تعقیب قضایی شما فرقی در اثبات موضوع و یا اینکه چه کسی اول شروع کرد و یا تعداد نفرات نداره و شما و طرف مقابلتان هر دو مجازات خواهید شد و اگر هم جراحتی وجود داشته باشه ضارب ضامن دیه هست

مسعود زمانیان ۶ سال پیش

کارشناس ارشد حقوق

۴٫۸ · ۳۵ مشاوره موفق

یکی از ادله اثبات جرم طرفین میتوانند از دادگاه درخواست کنند با توجه به اتهامات وارد سوگند یاد نمایند،دوم اینکه در صورت زخمی شدن شما و پدرتان شما هم میتوانید علیه اونها شکایت کنید

ویدا سماوات ۵ ماه پیش

کارآموز وکالت کانون وکلای دادگستری

۵٫۰ · ۱۰۲ مشاوره موفق

یکی از ادله اثبات جرم طرفین میتوانند از دادگاه درخواست کنند با توجه به اتهامات وارد سوگند یاد نمایند،دوم اینکه در صورت زخمی شدن شما و پدرتان شما هم میتوانید علیه اونها شکایت کنیدــ

مهناز لطیفی ۵ ماه پیش

کارآموز وکالت کانون وکلای دادگستری

۱ مشاوره موفق

درود. در راستای اثبات ادعاهای مطروحه، این امکان برای طرفین دعوی وجود دارد که با ارجاع به مقام قضایی، تقاضای ادای سوگند را به عنوان یکی از ادله اثبات دعوی مطرح نمایند. همچنین، با عنایت به وقوع صدمات جسمانی وارده به شما، حق پیگیری کیفری و اقامه دعوای مستقل علیه ضاربین جهت احقاق حقوق قانونی و مطالبه دیه، برای شما محفوظ می‌باشد.

۲۷۰ وکیل متخصص ضرب و جرح آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید