بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

از لحاظ حقوقی چه راه حلی برای وراث وجود دارد؟

پرسیده شده ۷ سال پیش ۳ پاسخ ثبت شده

با سلام، پدر اینجانب در زمان حیات ۴ واحد مسکونی پیش فروش کرده اند که بعد فوت ایشان قیمت چند برابر شد و ما قادر به ساخت و تحویل نبودیم و نیستیم،
نصف مبلغ از خریداران دریافت شده و نصف دیگر مانده که با توجه به امروز خیلی ناچیز است، از لحاظ حقوقی چه راه حلی برای وراث وجود دارد؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

حل اختلاف در قراردادهای پیش‌فروش نیازمند بررسی دقیق متن قرارداد برای امکان فسخ یا استناد به تغییر اوضاع و احوال است و طبق قانون، مرجع رسیدگی به این اختلافات هیات داوری است.

امکان فسخ یا تعدیل قرارداد به مفاد و شروطی که در متن قراردادهای پدرتان آمده بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

حل اختلاف قرارداد پیش‌فروش از طریق داوری

برای تعیین تکلیف واحدهای پیش‌فروش‌شده، ابتدا باید متن قرارداد بررسی شود تا مشخص گردد آیا شرایطی برای فسخ در آن پیش‌بینی شده است یا خیر. همچنین طبق نظریه تغییر بنیادین اوضاع و احوال، گاهی امکان ایجاد تغییر در مفاد قرارداد وجود دارد، هرچند تمام محاکم این موضوع را نمی‌پذیرند. علاوه بر این، طبق قانون پیش‌فروش ساختمان، رسیدگی به هرگونه اختلاف در اجرا یا تفسیر قرارداد باید از طریق تشکیل هیات داوران سه نفره انجام شود.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۳ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر ۷ سال پیش
محسن نریمانی ده نوی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷ · ۵۳۰ مشاوره موفق

ماده ۲۰ قانون پیش فروش ساختمان مصوب۸۹
کلیه اختلافات ناشی از تعبیر، تفسیر و اجراء مفاد قرارداد پیش‌فروش توسط هیات داوران متشکل از یک داور از سوی خریدار و یک داور از سوی فروشنده و یک داور مرضی‌الطرفین و در صورت عدم توافق بر داور مرضی‌الطرفین یک داور با معرفی رئیس دادگستری شهرستان مربوطه انجام می‌پذیرد. درصورت نیاز داوران می‌توانند از نظر کارشناسان رسمی محل استفاده نماید. آئین‌نامه اجرائی این ماده توسط وزارت مسکن و شهرسازی و وزارت دادگستری تهیه و به تایید هیات وزیران خواهد رسید. داوری موضوع این قانون تابع مقررات آئین دادرسی دادگاههای عمومی و انقلاب خواهد بود.

محمد باقری ۷ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۵٫۰ · ۱۸۸ مشاوره موفق

سلام طی شرایطی قرارداد قابل فسخ می باشد می توانید مشاوره تلفنی با یکی از وکلای محترم را رزرو فرمایید تا با ارسال قراداد راهکارهای قانونی ارائه گردد

علی رسولی زکریا
علی رسولی زکریا
۷ سال پیش

کارشناس حقوقی

به نظر میرسد بر اساس اصل تغییر بنیادین اوضاع و احوال میتوان در مفاد قرارداد تغییراتی ایجاد نمود

البته این نظریه مورد قبول همه محاکم نیست

۲۹۹ وکیل متخصص انحصار وراثت آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید