موضوعتان را بگویید، در چند ثانیه به وکیلِ در دسترس میرسید
لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
از طریق دادگاه برای اجراییه چک برگشتی اقدام کرده ام اجراییه صادر شده و ابلاغ گردیده؛ چه راهی داره که تسریع تو کار بدم برای توقیف اموال؟
پرسیده شده ۵ سال پیش
۳۲ پاسخ ثبت شده
سلام و عرض ادب ، از طریق دادگاه برای اجراییه چک برگشتی اقدام کرده ام اجراییه صادر شده و ابلاغ گردیده بدهکار چون ثنا ندارد دادگاه گفته باید بیست روز بگذرد چه راهی داره که تسریع تو کار بدم برای توقیف اموال؟
جمعبندی پاسخ وکلاهوش مصنوعی
برای توقیف اموال راه میانبر یا امکان تسریع وجود ندارد و مهلت قانونی بیستروزه پس از ابلاغ اجراییه باید به طور کامل سپری شود.
این یک روال الزامی در قانون است، اما اقدامات بعدی شما پس از پایان این مهلت برای شناسایی و توقیف اموال تعیینکننده خواهد بود.
احسان عبدالهیوکیل پایه یک مرکز وکلای قوهقضاییه·۴٫۸
پاسخ هوشمند بنیاد وکلاهوش مصنوعی
لزوم سپری شدن مهلت قانونی ابلاغ اجراییه
طبق نظر وکلا، هیچ راهی برای تسریع در روند توقیف اموال قبل از انقضای مواعد قانونی وجود ندارد. در مواردی که بدهکار سامانه ثنا ندارد و ابلاغ انجام شده، مهلت بیستروزه تعیینشده از سوی دادگاه باید به پایان برسد. برای پیشبرد پرونده چارهای جز سپری شدن کامل این مهلت و طی مراحل اداری و قانونی ندارید و پس از آن میتوانید برای توقیف اقدام کنید.
این پاسخ بهصورت خودکار تولید شده و جای مشاورهی حقوقی با وکیل را نمیگیرد؛ پاسخهای وکلا در ادامه آمده است.