بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

از شوهرم جدا شدم؛ نمیگذارد دخترم ادامه تحصیل بدهد، چه کنم؟

پرسیده شده ۷ سال پیش ۱ پاسخ ثبت شده

سلام وخسته نباشید
من پنج ساله از شوهرم جدا شدم و دخترم دست اونه و لازم به ذکر است که اتباع عراقی بود و چندین ساله بچم را ندیدم تازه متوجه شدم نمیزاره دخترم بره مدرسه چکار کنم

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

امکان طرح شکایت در ایران یا خارج از کشور وجود دارد، اما در امور غیرمالی، اگر دختر به سن بلوغ رسیده باشد خودش باید اقدام کند.

این مسیر به شرایطِ پرونده وابسته است و سنِ دقیقِ دختر و کشوری که در آن زندگی می‌کند وضعیت را تغییر می‌دهد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

امکان شکایت بابت ممانعت از تحصیل فرزند

طرح شکایت برای جلوگیری از تحصیل، هم در ایران و هم در خارج از کشور امکان‌پذیر است. با این حال، تصمیم‌گیری و اقدام در این موضوعِ غیرمالی بر عهدهٔ خودِ فرزند خواهد بود، مشروط بر اینکه دختر به سن بلوغ رسیده باشد. بنابراین اگر فرزندتان به سن بلوغ رسیده است، باید شخصاً برای پیگیری و ثبت شکایت اقدام کند.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۱ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر ۷ سال پیش
احمد شهریاری

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

امکان طرح شکایت در همه جا چه ایران و چه کشورهای خارجی وجود دارد خود دختر باید اقدام کند در امور غیر مالی دختر میتواند اقدام کند وقتی به سن بلوغ رسیده است .

۱۵۷ وکیل متخصص حضانت فرزند آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید

کانال تلگرام بنیاد وکلا · هر روز پرسش‌های حقوقی واقعی مردم با پاسخ وکیل

عضویت در کانال