بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

ادامه روند پرونده چی میشه؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۳۳

در مورد کلاهبرداری تلگرامی شکایت کردم. بعد از اقدام‌های اولیه، در سایت عدل ایران چنین اعلامی درج شده. ادامه کار چی میشه؟ آیا روز ۳۰ دی خودم هم احضار میشم؟ آیا اعلامیه‌ای به آدرس منزل هم ارسال میشه؟ چون نمیخوام خانواده متوجه موضوع بشن.
سامانه اطلاع رسانی اشخاص حقیقی، روند کار پرونده:
آخرین تغییر ثبت شده برای این پرونده مربوط به تاریخ ۱۳۹۹/۱۰/۲۳ ساعت ۲۰:۴۳ می باشد رمز وارد شده مربوط به ----------------- می باشد ۱-پرونده مقید به وقت نظارت به تاریخ ۱۳۹۹/۱۰/۳۰ می باشد ۲-پرونده کلاسه ... ردیف فرعی ۱ شماره بایگانی ... با علت طرح تحقیقات مقدماتی و موضوع اتهام تحصیل مال از طریق نامشروع یا سوء استفاده و تقلب از امتیازات به شعبه ۱ بازپرسی دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان آران و بیدگل ارجاع و در تاریخ ۱۳۹۹/۱۰/۲۳ ثبت گردید ۳-در تاریخ ۱۳۹۹/۱۰/۲۳ وقت نظارت برای تاریخ ۱۳۹۹/۱۰/۳۰ تعیین گردید.

مشاهدهٔ ۷ پاسخ وکلا

۷ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

کامل‌ترین پاسخ

این پاسخ به‌صورت خودکار و بر اساس میزان جزئیات در ابتدا آمده است، نه به‌عنوان تأیید محتوای آن.

فعلا نیازی به حضور شما نیست، چنانچه نیاز شود، به دلیل عضویت شما در سامانه، ابلاغ تنها به صورت الکترونیکی از ثنا انجام خواهد نه فیزیکی و درب منزل، در خصوص وقت نظارت نیز، این مساله مربوط به امور رسیدگی و بررسی مرجع قضایی‌ست و به شما ارتباطی ندارد.

پاسخ توسط یکی از وکلای بنیاد وکلا

ابلاغیه تنها از سامامه ثنا صورت می گیرد، و تاریخ ۳۰ام دی ماه پرونده به نظر قاضی می رسد و نیازی به حضور شما نیست، و اگر دستور دهند جهت اخذ اظهارات حاضر شوید برای شما ابلاغیه خواهد امد.

خیر فعلا نیازی نیست که بری هر موقع که دادگاه اخطار بده برای حضور وقت جلسه رو تعیین میکنن و ابلاغ میشه و در سامانه ثنا قرار میگیره و به شما پیامک میدن و وقت نظارت برای در نوبت قرار گرفتن پرونده برای ملاحظه و نظارت قاضی است

پاسخ توسط یکی از وکلای بنیاد وکلا

چون تازه شکایت شما ثبت شده برای شما پیام اومده .در ادامه همان شعبه مربوطه به شپا اخطار میکنه برای ارائه دلایل و اگه گواهان دارین معرفی کنین..نگران اخطار نباشین چون ثبت نام ثنا انجام دادین دیگه مامور نمیاد به ادرستون تا کسی متوجه بشه.از طریق پیامک به شما اخطار میشه و میتونید به سایت عدل ایران مراجعه کنین.

برای تاریخی که فرمودید وقت نظارت تعیین شده و نه جلسه بازپرسی پس شما را برای آن روز احضار نمیکنند.
ابلاغیه از طریق سامانه ثنا به شما ابلاغ میشود و ابلاغ حضوری در محل صورت نمیگیرد.

وقت نظارت یعنی شعبه در آن روز به بررسی پرونده می پردازد نیازی ب حضور شما نیست در صورت نیاز ب حضور ابلاغ میگردد

خیر در وقت نظارت طرفین دعوت نمی شوند.

پرسش حقوقی خودتان را بپرسید

پرسش خود را ثبت کنید تا وکلای بنیاد وکلا پاسخ بدهند — ثبت پرسش رایگان است. ثبت پرسش حقوقی

پربازدید در همین موضوع

بیشتر بخوانید