اختلاف مالک و مستاجر در صورتیکه قرارداد اجاره تمدید نشده باشد چگونه قابل حل است؟
سلام و خسته نباشید.
بنده مستاجر هستم و یک خانه را به مدت 20 ماه (طبق درخواست مالک ) اجاره کردم و طبق قرار داد بعد از 1 سال به مبلغ اجاره 10% اضافه(طبق درخواست مالک ) می گردد.
طبق درخواست و خواهش مالک پس از اینکه 12 ماه ساکن بودم درخواست داشت که خانه را تخلیه کنم تا دخترش بیاد ساکن بشه و بنده قبول کردم و جای جدید قولنامه کردم و چون مالک خارج از کشور بود طی تماس تلفنی به ایشان اطلاع دادم که ودیعه 130 میلیون تومانی من را بده تا تخلیه کنم و ایشان گفتن که پول آماده است و به محض برگشتن پرداخت می کند اما بعد از 25 روز برگشتن و گفتن پول ندارن!!!!
حال بنده از تخلیه منصرف شدم و میخواهم تا پایان قرار دادم بنشینم اما ایشان شماره حسابی که اجاره ها را واریز می کردم بسته تا جوری وانمود کند که اجاره نمی دهم و همچنین برای توافق در رابطه با 10 % اضافه شدن قرار داد هم سرباز می زند.
بنده در شورای حل اختلاف با درخواست صلح و سازش از ایشان دعوت کردم که حضور یابن اما باز هم نمی آیند.
آیا ایشان می توانن حکم تخلیه بگیرند ؟ یا مشکلی برای بنده ایجاد کنن ؟ من باید چکار کنم ؟
ممنون می شوم راهنمایی کنید
مالک تا قبل از پایان مدت ۲۰ ماهه قرارداد حق گرفتن حکم تخلیه را ندارد. برای جلوگیری از ادعای عدم پرداخت اجاره به دلیل مسدود بودن حساب، باید از طریق ارسال اظهارنامه آمادگی خود را برای واریز اجارهبها اعلام کنید.
این قاعده کلی است و وضعیت نهایی به مفاد دقیق قرارداد اجاره و اقدامات رسمی شما بستگی دارد.