بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

احراز مجروحیت چگونه انجام می شود؟

پرسیده شده ۴ سال پیش ۹ پاسخ ثبت شده

باسلام وعرض ادب اینجانب بسیجی کد ۸۹ که به مدت ۱۲سال درمناطق مرزی شمال غرب در سپاه مشغول به خدمت میباشم و که در طول خدمت چندین بار در درگیری ها با عناصر گروهک تروریستی درگیر شده ام در سالهای ۹۷و۹۹ که در این درگیریها تعدادی از عناصر گروهک به هلاکت رسیدن و چند نفری از نیرو های خودی مجروح شدن ودرمعرض انفجار هم قرار داشته ام تا اینکه در سال ۱۴۰۰ اینجانب به دلیل مشکلات روحی به روانشناس معرفی شدم و طبق ارزیابی های روانی دکترین معتمد سپاه در بیمارستان اعصاب و روان به مدت ۱۵روز با تشخیص PTSD استرس پس از حادثه بستری و با دارو درمانی از بیمارستان ترخیص شده ام اکنون طی مراجعات مکرر اینجانب به سپاه محل خدمت جهت معرفی به کمیسیون جهت احراز مجروحیت و جانبازی اینجانب را دس به سر میکنن و می فرمایند که مدارک بالینی شما همزمان نیست ایا راهی برای اینکه بتوانم حقم را بگیرم وجود دارد با کمال تشکر از شما ،این در حالی است که در آیین نامه اجرای درصد جانبازی وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو های مسلح ماده ۴ بند ۳ میگوید تا دو سال بعد میتوانم پیگیر مشکلات خود باشم ایا همچین چیزی مقدور هست خواهش میکنم راهی برای من پیدا کنید اگر از طریق دیوان عدالت اداری پیگیر کنم نتیجه میگیرم ؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

در صورت عدم معرفی به کمیسیون پزشکی توسط یگان مربوطه، امکان طرح شکایت و پیگیری موضوع از طریق دیوان عدالت اداری وجود دارد.

این مسیرِ کلیِ قانونی است، اما نتیجه به بررسی شمول قانون جانبازی بر وضعیت خدمتی شما و مدارک ارائه‌شده بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

امکان پیگیری جانبازی از دیوان عدالت اداری

چنانچه یگان مربوطه از معرفی شما به کمیسیون احراز مجروحیت خودداری می‌کند، می‌توانید موضوع را از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کنید. برای این منظور، طرح دادخواست در دیوان برای الزام دستگاه به معرفی به کمیسیون راهکار قانونی است. همچنین لازم است شمول قوانین و مقررات جانبازی نسبت به نیروهای بسیجی در پرونده مورد بررسی قرار گیرد.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۹ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

ابوذر محمدی نژاد ۴ سال پیش

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۹ · ۳۱ مشاوره موفق

باسلام
اگر معرفی به کمیسیون نمی شوید دادخواست در اینخصوص در دیوان عدالت اداری مطرح کنید

هدی فرخی هنزکی
هدی فرخی هنزکی تأیید‌شده
۴ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸ · ۳۹۲ مشاوره موفق

با سلام باید از طریق دیوان عدالت اداری اقدام نمایید

حسین حاجی زاده ۴ سال پیش

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۸ · ۸۰۵ مشاوره موفق

مثلا می‌توانید از طریق دیوان محترم عدالت اداری پیگیری نمایید 

نمایش ۶ پاسخ دیگر وکلا بستن پاسخ‌های بیشتر
گل نوش ملکی
گل نوش ملکی
۴ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹ · ۳۶۲ مشاوره موفق

موضوع از طریق دیوان عدالت اداری قابل پیگیری است

علیرضا زرینه پور ۴ سال پیش

کاراموز وکالت مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۸ · ۲۳ مشاوره موفق

باسلام
باید به قانون جانبازی مرذاجعهد کرد که آیابسیجیان مشمل این قانون هستند

سارا علیپور ۴ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷ · ۴۷۰ مشاوره موفق

سلام وقت بخیر
میتوانید از طریق دیوان عدالت اداری اقدام نمایید.

حسین مظاهری تهرانی ۵ ماه پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹ · ۱٬۸۵۱ مشاوره موفق

با سلام
از طریق دیوان عدالت اداری اقدام نمایید.

فهیمه صیاد ۴ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷ · ۵۳۸ مشاوره موفق

درود
می توانید از طریق دیوان اقدام کنید.

لیلا تاجیک ۵ ماه پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۵٫۰ · ۳۹ مشاوره موفق

با سلام
از طریق دیوانعدالت اداری پیگیری نمایید..

۱۱۲ وکیل متخصص کیفری آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید