بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

اجازه تنظیم رضایتنامه و اقرار نامه خارج از موضوع از طرف بنده را دارد یا خیر ؟

پرسیده شده ۳ سال پیش ۸ پاسخ ثبت شده

با سلام
اینجانب بابت یک واحد منزل مسکونی به شخصی وکالت فروش با کلیه اختیارات دادرسی اعم از رضایت اقرار گزارش اصلاحی و مواد ۳۵ و ۳۶ ایین دادرسی مدنی جهت پیگیری و فروش واحد فوق را دادم.
ایشان یک مبایعه نامه ساختگی با امضای خودش با خودش(وکالتا از طرف من) راجع به بقیه املاک بنده خارج از موضوع وکالت تنظیم نمود. و اقدام به مصادره اموال من از طریق داور مجهوالهویه و گرفتن اجرائیه نمود.
بنده شکایتی تحت عنوان ابطال رای داوری تنظیم نمودم.
چون اساسا داور مورد ادعای ایشان وجود خارجی ندارد و این موضوع برای دادگاه اثبات گردیده وکیل مدنی(فرد متخلف ) وکالت فوق را به مادر و برادر خود تنفیذ نمود. و با همدستی دفترخانه اقدام به تنظیم رضایتنامه جهت استرداد و سقوط دعوی (خارج از موضوع وکالت ) نمود و رضایتنامه های مع الواسطه فوق الذکر را در دعاوی مختلف در دادگاه ها ارائه مینماید و ادعا میکند بنده به ایشان جهت استرداد و سقوط دعوی رضایت داده ام.
متاسفانه دادگاه بدون توجه به وکالت مبنا با تصور اینکه اینجانب رضایت به استرداد دعوی یا سقوط دعوی نموده ام دعاوی بنده را مسترد مینماید.
لازم به توضیح است برای دفترخانه متخلف توسط دادسرای انتظامی اداره ثبت کیفرخواست صادر گردیده است.
و هر بار برای ابطال رضایتنامه اقدام مینمایم دوباره رضایتنامه دیگری تنظیم مینماید
.حتی اقدام به ابطال وکالت مبنا نمودم که باز ایشان اقدام به تنظیم رضایتنامه محضری توسط وکلای مع الواسطه نمود.
سوال؛
۱- با توجه به اصل ۳۴ قانون اساس که دادخواهی حق مسلم افراد میباشد به استناد کدام ماده قانونی میشود قاضی محترم را متقاعد نمود تنظیم رضایت خارج از موضوع وکالت بدون اطلاع و رضایت و اجازه اینجانب خلاف قانون است.
۲- اساسا وکیل مع الواسطه مدنی اجازه تنظیم رضایتنامه و اقرار نامه خارج از موضوع از طرف بنده را دارد یا خیر
اگر پاسخ خیر است به استناد کدام ماده قانون میتوان جلوی تخلفات این اشخاص را گرفت.

ممنون و مچکر

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

برای توقف سوءاستفاده باید با مراجعه به دفترخانه وکالت اولیه و تمام وکالت‌های مع‌الواسطه را عزل یا فسخ کنید. بر این اساس اقدامات خارج از حدود اذن وکیل بلااثر خواهد بود.

این یک راهکار کلی است اما اثرگذاری آن بستگی به متن دقیق وکالت‌نامه و وضعیت بلاعزل بودن آن در پرونده شما دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

فسخ وکالت اولیه و ابطال اختیارات مع‌الواسطه

شما می‌توانید به دفترخانه تنظیم‌کننده سند مراجعه کرده و نسبت به فسخ وکالت اولیه اقدام نمایید. با فسخ وکالت مبنا کلیه وکالت‌های مع‌الواسطه که بر پایه آن تنظیم شده‌اند نیز بی‌اثر می‌شوند. در وکالت‌نامه درج می‌شود که هر عمل خارج از اذن موکل فاقد اثر است و مدارک پرونده نیز برای تعیین وضعیت دقیق باید بررسی گردند.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۸ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر ۳ سال پیش
محمد محمدزاده فرتاش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۱ مشاوره موفق

سلام. شما می توانید به دفترخانه ای که وکالت دادین مراجعه کنید و نسبت به فسخ وکالت اولیه و همچنین کلیه وکالتهای مع الواسطه که براساس وکالتنامه اول تنظیم شده است اقدام نمایید.در خود وکالتنامه چنین نوشته می شود که این وکالت در نفس وکالت موثر است و براساس آن هر عملی خارج از اذن وکالتنامه موثر نخواهد بود.

میثم احمدی
میثم احمدی تأیید‌شده
۲ سال پیش

همیار بنیاد

۵٫۰ · ۵٬۰۲۰ مشاوره موفق

درود بر شما، دوست گرامی مستحضر باشید که مدارک و مستندات بایستی بررسی شود

زهرا رحیمی لولویی
زهرا رحیمی لولویی تأیید‌شده
۲ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹ · ۱٬۸۸۱ مشاوره موفق

سلام رای صادره و مدارک و مستندات باید بررسی شود تا بتوان اظهارنظر نمود.

محمد محمدی
محمد محمدی تأیید‌شده
۶ ماه پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹ · ۴٬۰۴۴ مشاوره موفق

سلام ....مدارک و مستندات بایستی بررسی شود

نمایش ۴ پاسخ دیگر وکلا بستن پاسخ‌های بیشتر
حسین مظاهری تهرانی ۲ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹ · ۱٬۸۵۱ مشاوره موفق

با سلام
اسناد و مدارک و آرای صادره می بایست بررسی شود.

مینا امیری ثانی ۲ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹ · ۴۷۶ مشاوره موفق

باسلام
مدارک و مستندات بایستی بررسی گردد

حسن آرین پور ۱۱ ماه پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۵٫۰ · ۲۱۰ مشاوره موفق

با سلام و عرض ادب ،مدارک و مستندات بایستی بررسی شود

سعید قیطانی ۱۱ ماه پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹ · ۷۵۶ مشاوره موفق

سلام
نیاز به بررسی مستندات می باشد

۳۵ وکیل متخصص قرارداد آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید