بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

اجاره بهای مورد نظر من رو هم پرداخت نمیکنه؛ باید چه کنم؟

پرسیده شده ۶ سال پیش ۲ پاسخ ثبت شده

سلام. قراردادی اجاره غیررسمی و با توافق طرفین نوشته شده، و متن قرار داد در دست مستاجر است. مستاجر معتاد است و ۴۵ روز از اتمام قرارداد گذشته، من خودم میخواهم برگردم توی خانه ولی مستاجر به خاطر کرونا میگوید تخلیه نمیکنم.

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

برای بیرون کردن مستاجر پس از پایان قرارداد، بسته به اینکه به متن قرارداد اجاره دسترسی دارید یا خیر، باید دادخواست دستور تخلیه یا دادخواست رفع تصرف ثبت کنید.

این راهکارها کلی هستند و مسیر قانونی دقیق شما بستگی به این دارد که آیا مدرکی از قرارداد در اختیار دارید یا نه.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

اقدام قانونی برای تخلیه ملک و عدم پرداخت اجاره

با توجه به پایان مهلت قرارداد، شما امکان اقدام قانونی برای بازپس‌گیری ملک را دارید. در صورتی که قرارداد یا مدرکی از آن در دست دارید، باید دادخواست دستور تخلیه مطرح نمایید. اما اگر هیچ نسخه‌ای از قرارداد اجاره در دسترستان نیست، طبق نظر وکیل باید دادخواست رفع تصرف بدهید.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۲ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

امین احمدی
امین احمدی
۶ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۶ · ۱۸۸ مشاوره موفق

سلام
اگر قرارداد اجاره را ندارید دادخواست رفع تصرف بدهید.

مونا عابدی
مونا عابدی تأیید‌شده
۶ سال پیش

کارشناس حقوقی

۴٫۷ · ۲٬۷۵۹ مشاوره موفق

سلام
دادخواست دستور تخلیه را مطرح نمایید

۱۸ وکیل متخصص قرارداد اجاره آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید