بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

آیا می توان سند ملکی را به نام یکی از وارثین کرد ؟

پرسیده شده ۹ سال پیش ۲ پاسخ ثبت شده

سلام,با توجه به قانون تک برگی کردن اسناد, ایا هنوز امکان به نام کردن سند مالکیت به نام یکی از ورثه با توافق خودشان در اسناد دفترچه ای هست؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

با توجه به قوانین جدید، اسناد مالکیت به شکل تک‌برگی صادر می‌شوند و برای انتقال یا صدور سند به نام هر یک از وراث، سند دفترچه‌ای باید به تک‌برگی تبدیل شود.

این قاعده کلی تبدیل سند است اما وضعیت نهایی انتقال، به توافق رسمی میان تمام وراث و انجام مراحل تقسیم ارث بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

لزوم تبدیل سند دفترچه‌ای برای انتقال سهم‌الارث

در قانون جدید تمام اسناد ملک باید تک‌برگی باشند و امکان انتقال رسمی روی همان سند دفترچه‌ای وجود ندارد. اگر متوفی فوت کرده و اموال میان وراث تقسیم شده باشد، برای به نام زدن سهم‌الارث یا انتقال به یکی از ورثه، اداره ثبت سند جدید تک‌برگی صادر می‌کند. بنابراین اسناد دفترچه‌ای ابتدا باید در فرایند انتقال، به سند تک‌برگی تبدیل شوند.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۲ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر ۷ سال پیش
یلدا بزرگمهر
یلدا بزرگمهر تأیید‌شده

همیار وکیل

۴٫۷ · ۲٬۱۴۱ مشاوره موفق

با سلام ووقت بخیر
درقانون جدید تمامی اسنادملک تک برگی می باشند . مگر اینکه سند دفترچه ای داشته باشند که بخواهند تبدیل به سند تک برگی کنند .و اگ رمتوفی فوت کرده و اموال تقسیم شده است هریک از وراث بخواهد سهم الارثش را به نام بزند اداره ثبت سند تک برگی صادرمیکند .

جعفر فرمانی ۷ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

با سلام خیر

۲۶۱ وکیل متخصص ارث آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید

کانال تلگرام بنیاد وکلا · هر روز پرسش‌های حقوقی واقعی مردم با پاسخ وکیل

عضویت در کانال