بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

آیا میتونم از شوهرم که دوبار ازم شکایت تدلیس در ازدواج کرده اعاده حیثیت کنم؟

پرسیده شده ۷ سال پیش ۳ پاسخ ثبت شده

سلام و خسته نباشید

میخواستم بدونم میتونم از شوهرم که دوماهه جدا شدیم چون ازم دو بار شکایت تدلیس در ازدواج و فسخ نکاح کرده که در زمان عقد باکره نبودم و اظهار کرده که با هم نزدیکی نداشتیم درحالیکه فی الواقع داشتیم، اعاده حیثیت کنم و به جایی میرسه؟

در ضمن یک بار در دادگاه کیفری پارسال ازم شکایت کرده بود،منع تعقیب صادرشد و رای داده بودن که دلیلی از سوی شاکی ارائه نشده است. امسال دوباره رفته دادگاه حقوقی شکایت کرده و تقاضای فسخ نکاح کرده و تقاضای معاینه کرده و گفته در صورت باکره نبودن فسخ نکاح بشه.رفتم پزشکی قانونی و گفتن زمان ازاله قابل تشخیص نیس چون یک سال از رابطتون میگذره.

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

امکان شکایت اعاده حیثیت یا افترا وجود دارد، اما به نتیجه رسیدن آن بعید است؛ زیرا اثبات سوءنیت و قصد اضرار همسرتان در مراجع قضایی بسیار دشوار است.

با وجود رد شدن ادعای تدلیس در دادگاه، موفقیت شکایت متقابل شما به شرایط اثبات قصد آزار از سوی همسر بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

دشواری اعاده حیثیت پس از شکایت تدلیس

با توجه به صدور قرار منع تعقیب و ناتوانی پزشکی قانونی در تشخیص زمان ازاله بکارت، دادگاه حقوقی رای به فسخ نکاح نخواهد داد و از رای کیفری تبعیت می‌کند. با این حال، شکایت اعاده حیثیت یا افترا علیه همسرتان بعید است به نتیجه برسد. از آنجا که وی در مقام احقاق حق طرح دعوا کرده، اثبات سوءنیت و واهی بودن شکایت او بسیار سخت خواهد بود.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۳ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر ۷ سال پیش
سید روح اله معزی
سید روح اله معزی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۴ · ۲۱ مشاوره موفق

سلام دادگاه حقوقی مکلف است از رای کیفری تبعیت کند لذا رای حقوقی هم به نفع شما صادر می شود . در خصوص افترا پیش نهاد نمی شود شکایت کنید . چون ایشان در مقام احقاق حق از شما شکایت کرده بوده اثبات سوء نیت وی کار آسانی نیست .

رضا یوسفی ۷ سال پیش

کارشناس حقوقی

۵٫۰

با سلام.
با توجه به اظهارات و شرح ماوقعی که در این مدت برای شما و فی مابینتان اتفاق افتاده است، نگران نباشید دادگاه حقوقی هم نمی تواند رای بر فسخ نکاح به علت تدلیس را صادر کند، چون پزشکی قانونی بعد از یک سال نمی تواند تشخیص بدهد و دادگاه هم فقط با نظریه پزشکی قانونی می تواند رای صادر کند.
موفق باشید..

سید عباس حجتی ۷ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

بعید است شکایت شما به نتیجه برسد مگر اینکه ثابت نمایید شکایت شوهر شما واهی وبه قصد ایذای شما باشد

۲۲ وکیل متخصص خانواده آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید