بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

آیا میتوانم از طریق دیوان عدالت اداری با توجه به عدم پاسخ از کمیسیون ماده ۱۶ مجدد طرح شکایت داشته باشم؟

پرسیده شده ۴ سال پیش ۳ پاسخ ثبت شده

با سلام خدمت شما اساتید . بنده در زمان جنگ دچار مجروحیت شده و مجروحیت شده ام و در کمیسیونهای سپاه جانباز شناخته شدم و پرونده من جهت احراز به بنیاد شهید مرکز فرستاده شده ولی بنیاد به صورت غیابی مبادرت به رای کرده و در پیامی که برای من فرستاده قید شده فاقد درصد . در صورتی که قانون میگوید کسانی که در زمان جنگ دچار مجروحیت شده و مجروحیت آنان توسط یگان اعزام کننده تائید شده باشد میبایست بنیاد حد اقل پنج درصد جانبازی به آنان تعلق گیرد . با توجه به پاسخ بنیاد که به وسیله پیام برای اینجانب ارسال شده به دیوان عدالت اداری شکایت کردم ولی دیوان در جواب پرونده من نوشته عدم صلاحیت دیوان در این مورد . و مرا جهت پیگیری امور پیشنهاد داده از طریق کمیسیون ماده ۱۶ پیگیری نمایم . به ماده ۱۶ مراجعه کرده ام ولی در جواب میگویند باید دیوان پرونده شما را بفرستد . چندین نوبت مراجعه داشتم ولی جواب درستی نمیدهند . به نوعی میشود گفت سر کار میگذارند . حال با توجه به متن فوق درخواست راهنمای و مشاوره از محضر شما اساتید گرامی دارم . آیا میتوانم از طریق دیوان عدالت اداری . با توجه به عدم پاسخ از کمیسیون ماده ۱۶ مجدد طرح شکایت داشته باشم ؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

اکثر وکلا معتقدند موضوع از طریق دیوان عدالت اداری قابل پیگیری و شکایت مجدد است، اما ارائه‌ دادن رأی دیوان به همراه شکایت به کمیسیون ماده ۱۶ نیز به عنوان راهکار مطرح شده است.

این یک دیدگاه کلی است و اقدام بعدی شما به نحوه ارسال یا ارائه دادنامه عدم صلاحیت دیوان به کمیسیون بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

امکان پیگیری مجدد در دیوان عدالت اداری

طبق نظر بیشتر وکلا، پیگیری مجدد این موضوع از طریق دیوان عدالت اداری امکان‌پذیر است و می‌توانید شکایت خود را در دیوان مطرح نمایید. همچنین طبق دیدگاه دیگر، چون دیوان طی دادنامه صادره پرونده را به ماده ۱۶ ارجاع داده است، می‌توانید همان دادنامه را به همراه شکایت خود مستقیماً به کمیسیون مربوطه ارائه دهید.

منابع: ماده ۱۶

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۳ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

مریم مرادی
مریم مرادی تأیید‌شده
۴ سال پیش

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۸ · ۱٬۸۶۹ مشاوره موفق

سلام دیوان طی دادنامه صادره ب ماده ۱۶ ارجاع داده است دادنامه را به همراه شکایت به مرجع مربوطه ارائه دهید

گل نوش ملکی
گل نوش ملکی
۴ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹ · ۳۶۲ مشاوره موفق

موضوع را از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری نمایید

مجتبی عاشوری
مجتبی عاشوری
۴ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸ · ۱٬۴۹۰ مشاوره موفق

با درود خطاب به دیوان عدالت اداری طرح شکایت نمایید

۲۲۴ وکیل متخصص دیوان عدالت اداری آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید