بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

آیا ملکی که در رهن بانک است جهت مطالبه ی مهریه مصادره خواهد شد؟

پرسیده شده ۸ سال پیش ۲ پاسخ ثبت شده

سلام
من دادخواست مهریه دادم و خانه شوهرم را توقیف کردم حکم محکومیت صادر شده ولی خانه توقیف شده بدهی دارد و در رهن بانکه آیا میشود این خانه را در مزایده گذاشت؟ از راه قانونی چکار میشود کرد؟
با تشکر از زحمات شما

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

ملک در رهن بانک را نمی‌توان مستقیماً مصادره کرد، اما با گرفتن دستور فروش از دادگاه و برگزاری مزایده، ابتدا بدهی بانک تسویه شده و باقی‌مانده مبلغ به شما پرداخت می‌شود.

این روال کلی فروش ملک رهنی است، اما نتیجه پرونده شما به میزان ارزش ملک در مقایسه با مبلغ بدهی بانک بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

فروش ملک در رهن بانک بابت مهریه

ملکی که در رهن بانک قرار دارد به صورت مستقیم قابل مصادره نیست. با این حال امکان اخذ دستور فروش از دادگاه وجود دارد. در صورت صدور حکم و برگزاری مزایده، مبلغ حاصل از فروش ابتدا صرف تسویه بدهی بانک می‌شود. چنانچه پس از پرداخت طلب بانک پولی باقی بماند، به عنوان مهریه به شما پرداخت خواهد شد.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۲ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر ۸ سال پیش
سها آگهی

کارشناس حقوقی

۴٫۹ · ۲۶۳ مشاوره موفق

در صورتیکه در رهن بانک باشد خیر. ولی اگر دستور فروش گرفته شود و دادگاه حکم بدهد مبلغ بدهی بانک بعد از مزایده داده میشود و الباقی به شما پرداخت میشود.

زهرا حبیبی نیا ۴ ماه پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۵٫۰ · ۲۸ مشاوره موفق

سلام و درود
اگر دستور فروش گرفته شود و دادگاه حکم بدهد مبلغ بدهی بانک بعد از مزایده داده میشود و الباقی به شما پرداخت میشود

۶۶ وکیل متخصص مهریه آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید

کانال تلگرام بنیاد وکلا · هر روز پرسش‌های حقوقی واقعی مردم با پاسخ وکیل

عضویت در کانال