بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

آیا قاضی پرونده می تواند بدون رضایت شاکی پرینت پیامک های او را گرفته و بررسی نماید؟

پرسیده شده ۱۰ سال پیش ۱ پاسخ ثبت شده

باسلام
آیا در پرونده مزاحمت در فضای مجازی امکان دارد چون آدرسی از متهم در شکوائیه قید نشده قاضی پرونده فقط شاکی را احضار کند و با علم به موضوع دستور پرینت پیامک ها را در فضای مجازی صادر کند؟ آیا این حق متهم نیست که قبل از ورود به حریم خصوصیش به او حق دفاع داده شود؟
باتشکر

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

قاضی برای رسیدگی و تحقیقات در پرونده مزاحمت، نیازی به رضایت شاکی یا متهم برای دستور اخذ پرینت پیامک‌ها ندارد.

این اختیار کلی قاضی برای کشف حقیقت است، اما مراحل و جزئیات دستورات قضایی با توجه به روند پرونده شما می‌تواند متفاوت باشد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

اختیار قاضی در استعلام پیامک‌ها بدون رضایت طرفین

با ثبت شکایت، قاضی پرونده رسیدگی را آغاز می‌کند و در هر زمینه‌ای که برای کشف حقیقت لازم بداند می‌تواند اقدام به تحقیق نماید. دستور اخذ پرینت پیامک‌ها از اختیارات قضایی است و برای صدور آن نیازی به رضایت شاکی یا متشاکی وجود ندارد. بنابراین قاضی می‌تواند پیش از ورود به ماهیت دفاعیات، دستور استعلام و بررسی پیامک‌ها را صادر کند.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۱ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر ۱۰ سال پیش
اکرم فرخ
اکرم فرخ

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸ · ۲٬۰۱۲ مشاوره موفق

با شکایت شما پرونده به جریان افتاده و قاضی پرونده شروع به رسیدگی می نماید و در هر زمینه ای که لازم بداند می تواند اقدام به تحقیقات نماید.دستور اخذ پرینت پیامک شاکی و متشاکی نیازی به رضایت هیچ کدام ندارد.

۱۷ وکیل متخصص مزاحمت تلفنی آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید