بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

آیا قابل قبول تجدید نظر می باشد؟

پرسیده شده ۶ سال پیش ۱۴ پاسخ ثبت شده

سلام وقت بخیر می خواستم لایحه اعتراض که نوشتم
ممنون میشم مروری کنید اگه موردی نداره ثبت کنم چون دو سال پیش از شهودی که شهادت دادن مشکل داشتیم و اقدام به کردم محکوم شدن به جزای نقدی کیفری هم ۳تا شهودی که شهادت دادن هم خود شاکی محکوم شدن این موضوع رو ثبت کنم
وسیله مراتب اعتراض و تجدید نظر خواهی خود را به شرح ذیل اعلام داشته خواهان نقص حکم در صورت مصلحت و صدور حکم برائت را از محضرآن عالی مقامان محترم مورد استدعا می باشد چرا که اصل اختلاف بخاطر روابط زناشویی خانوادگی بین بنده و همسرم بوده که برادر همسرم (شاکی محترم) به این قضیه با حساسیت ورود کرده اند و باعث دامن زدن به اختلاف بنده و همسرم شده اند. که به لطف خداوند اصل و ماهیت اختلاف حل شده. همسرم (موضوع اصلی دعوا) به زندگی مشترک باز گشته و حتی خود ایشان اظهارات بنده را در خصوص ادله اثبات ادعایی شاکی، تایید میکنن لذا در بدو امر تقاضای عاجزانه بنده را به جهت اصلاح ذات البین و حفظ کیان خانواده ام ، در صورت صلاح دید حضرات عالی پذیرفته و تقاضای صدور حکم مقتضی در راستای حفظ کیان مقدس خانواده ام را استدعای عاجزانه دارم.
۲ – اینجانب م رکه جهت برگرداندن زن برادر خود به زندگی مشترک (به درخواست و دعوت خانواده شاکی) به منزل پدر شاکی رفته بودم که بعد از صحبت با خانواده مشارالیه حاضر به برگشت دخترشان به زندگی مشترک با همسرشان س ر) نبوده اند و این در صورتی است که برادر ایشان (شاکی پرونده) با جبر و اکراه از بازگشت ایشان ممانعت نموده اند و در آخر آقای مد به عنوان شاکی با اینجانب م ر) درگیر شده و مشتی به صورت وارد نموده که جهت دفاع از خودم دست خود را بالا آورده و بلافاصله آنجا را ترک نموده همانطور که خود شاکی در جلسه رسیدگی در دادگاه بدوی صراحتا اعلام داشت که انگشتر یا ساعت اینجانب به صورت ایشان برخورد داشته و موجب جرح گردیده است و این خود نشان می دهد که ابتدا شخص شاکی سمت اینجانب حمله ور شده و با بنده درگیر شده است که اینجانب نیز به همراه همسر و مادرم جهت سازش و برگشت زن برادرم به منزل آنان رفته بودم با توجه به درگیری به وجود آمده توسط شاکی مجبور شدم که منزل آنان را ترک و این در صورتی است که اگر قصد درگیری را داشته ام هیچ وقت با همسر و مادر خود به منزل خود شاکی مراجعت نمی نموده ام.
۳ – نکته حایز اهمیت در اینجاست که خانم م د که زن برادرم و خواهر شاکی نیز می باشند در دفتر خانه اسناد رسمی حاضر گردیده اند به صراحت اعلام داشته اند که مدتی به خانه پدری خود رفته و بعد از چند وقت برادر شوهر ایشان (م ر به عنوان بزرگتر به همراه همسر و مادر خود به منزل آنان رفته اند که ایشان را با خودشان به زندگی مشترک برگردانند که ناگهان با مخالفت سرسخت برادر ایشان (شاکی) مواجه شده اند و ایشان نیز گواهی داده اند که در هنگام بلند شدن جهت بازگشت به زندگی زناشویی شاکی م د مانع شده اند و به طرف آقای م ر حمله ور شده اند و با مشت به سینه ایشان زده اند و حتی اظهار داشته اند برادر شوهر خود به خاطر احترامی که به خانواده ما داشته اند هیچ عکس العملی از خود نشان نداده اند و منزل را ترک کرده اند و متعاقبا اظهار داشته اند که جز پدر و مادر و برادرم و آقای( م ر) و همسر و مادر ایشان هیچ فرد دیگری در آنجا حضور نداشته و اظهارات شهود نیزکذب بوده چرا که اصلا در آنجا حضور نداشته اند.لازم به ذکر است که خواهر شاکی بعد از اتمام ۴ بازجویی در دادسرا و صدور قرار در مرحله دادسرا در دفتر اسناد رسمی حاضر شده اند و واقعیت موضوع رو اظهار داشته اند که متاسفانه این موضوع در جلسه رسیدگی در دادگاه بدوی ملحوظ نگردید.

جمع‌بندی پاسخ وکلا در حال آماده‌سازی

پاسخ‌های وکلا در حال جمع‌بندی است؛ چند لحظه دیگر همین‌جا نمایش داده می‌شود.

۱۴ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

میثم احمدی
میثم احمدی تأیید‌شده
۶ سال پیش

همیار بنیاد

۵٫۰ · ۴٬۹۳۳ مشاوره موفق

درود بر شما، دوست عزیز پاسخ به این درخواست بایستی از طریق مشاوره صورت گیرد، نه این قسمت.

جعفر خاکسار
جعفر خاکسار
۶ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹ · ۱۹ مشاوره موفق

خیلی از نکاتی که نوشتید ارزش حقوقی ندارد پیشنهاد میشود از طریق یکی از متخصصین لایحه تنظیم شود . لایحه باید مختصر اما مفید باشد که لایحه شما چنین نیست

رضا جمشیدی
رضا جمشیدی
۵ سال پیش

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۹ · ۱۵۲ مشاوره موفق

سلام به علت طولانی بودن جواب سوال شما بهتر است از مشاوره تلفنی استفاده نمایید

نمایش ۱۱ پاسخ دیگر وکلا بستن پاسخ‌های بیشتر
محمد محمدی
محمد محمدی تأیید‌شده
۸ ماه پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹ · ۳٬۵۲۴ مشاوره موفق

وقت بخیر
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

آسیه فتاحی امیردهی ۵ سال پیش

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۸ · ۳٬۳۵۱ مشاوره موفق

بهتر است مشاوره تلفنی یا آنلاین را رزرو بفرمائید

یوسف حزبا ۶ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹ · ۱۸ مشاوره موفق

با سلام شما میتوانید مشاوره تلفنی یا برخط بگیرید چون این موضوع نیاز به بررسی تخصصی دارد.

امین احمدی
امین احمدی
۶ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۶ · ۱۸۸ مشاوره موفق

سلام
این قسمت مربوط به سوالات آنلاین است و شما باید مشاوره تلفنی یا برخط بگیرید.

فهیمه صیاد ۶ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷ · ۵۳۸ مشاوره موفق

درود
به علت تخصصی بودن بهتر است از طرق دیگر مشاوره بگیرید.

محیا رضائی ۶ سال پیش

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۶ · ۲۴ مشاوره موفق

امکان بررسی در اینجا وجود ندارد باید به صورت تخصصی بررسی شود

ابوالفضل جهان بخش ۵ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸ · ۲٬۷۸۹ مشاوره موفق

باسلام و درود این موضوع باید به طور تخصصی بررسی گردد.

محمد نظامی وطن دوست ۶ سال پیش

کارشناس حقوقی

۴٫۸ · ۳۴ مشاوره موفق

سلام
مشاوره با یکی از متخصصین بنیاد بصورت تلفنی پیشنهاد می گردد.

مجتبی عاشوری
مجتبی عاشوری
۶ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸ · ۱٬۴۹۰ مشاوره موفق

با درود پاسخ به سوال در این مجال نمی‌گنجد.

مجتبی ایروانی ۶ سال پیش

کارشناس ارشد حقوق

۴٫۷ · ۲۳ مشاوره موفق

سلام بهتر مشاوره ای تخصصی با عزیزان بنیاد داشته باشید موفق باشید

سعیده زمانی ۶ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷ · ۱۰ مشاوره موفق

سلام بهتر است درخواست تنظیم اوراق قضایی ثبت کنید

۲۲۵ وکیل متخصص کیفری آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید