بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

آیا فردی که امضا نکرده و هیچ سود و زیانی از معامله ما ندارد، میتواند به هر نحوی مانع تراشی کند و مانع فروش زمین شود؟

پرسیده شده ۶ سال پیش ۲ پاسخ ثبت شده

باسلام زمین زراعی بین طرفین براساس توافقنامه امضا شده از طرف همه وراث تقسیم شده و یکی از وراث ( مادر بنده ) قسمتی از زمین خود را با من معامله نموده همه ورثه بجز یک نفر امضا کرده اند آیا فردی که امضا نکرده و هیچ سود و زیانی از معامله ما ندارد صرف اینکه از وراث است میتواند به هر نحوی مانع تراشی کند و مانع فروش زمین شود؟ ایا ایشان حقی برای باطل کردن یا هر امر دیگر دارند یا خیر ممنون؟؟؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

اگر معامله تنها نسبت به سهم اختصاصی مادر واقع شده باشد قرارداد با شاهد قابل اثبات است، اما اگر فرد ناراضی همچنان در آن ملک سهم مشاعی داشته باشد می‌تواند مانع فروش شود.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

امکان ممانعت شریک در فروش ملک مشاعی

اگر قصد شما صرفاً خرید حصه و سهم اختصاصی مادرتان بوده باشد، قرارداد با تنظیم مدرک و شهادت دو شاهد قابل اثبات خواهد بود. با این حال، چنانچه آن وارث هنوز در ملک موصوف سهمی داشته باشد و تقسیم به‌درستی واقع نشده باشد، می‌تواند مانع فروش ملک شود. بنابراین سرنوشت معامله به این بستگی دارد که مورد معامله دقیقاً سهم مجزای مادر بوده یا در مالکیت مشاعی شریک ناراضی تداخل دارد.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۲ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

سید رضا حسینی ۶ سال پیش

کارشناس حقوقی

۵٫۰ · ۱ مشاوره موفق

چنانچه ایشان در ملک موصوف سهم دارند میتوانند مانع فروش ملک شوند .

هشام بهبهانی نژاد ۶ سال پیش

کارشناس حقوقی

۴٫۸ · ۱۰ مشاوره موفق

سلام عقود تابع للقصود اگر قصد شما از معامله با مادرتان حصه ایشان را خریداری نموده باشد و با تنظیم قرارداد و دو شاهد قابل اثبات است !

۳۰۴ وکیل متخصص فروش ملک مشاعی آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید

کانال تلگرام بنیاد وکلا · هر روز پرسش‌های حقوقی واقعی مردم با پاسخ وکیل

عضویت در کانال