بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

آیا طلب حلالیت در صورتی که فرد راضی نباشد بهش پیام دهیم، مزاحمت است؟

پرسیده شده ۶ سال پیش ۶ پاسخ ثبت شده

سلام خسته نباشید خوبید ان شاءالله
ببخشید سوالی داشتم
بنده حق الناسی داشتم و برای حلالیت به دختری که به گردنش حق الناس دارم مراجعه کردم و اونم حلال کرد گفت که باید دیگر به من پیام ندهی و گرنه ازت شکایت می کنم، البته حلالیت من جزئی بوده و فراموش کردم حلالیت کلی بگیرم، حال سوال من اینست که اگر بنده دوباره بهشون پیام بدم و حلالیت بگیرم از نظر قانونی مزاحمت است؟ آیا می تواند شکایت کند؟ و اینکه اگر من چند سال دیگه بهش پیام بدم و ازش حلالیت بگیرم و ایشون بخوان شکایت کنند آیا می توانند شکایت گذشته که بنده مزاحمش شدم رو هم بکنند؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

صرف ارسال یک پیامک معمولاً مزاحمت تلقی نمی‌شود، اما با توجه به اینکه طرف مقابل عدم رضایت خود را اعلام کرده، ادامه پیام‌ها و سلب آسایش می‌تواند عنوان مجرمانه مزاحمت داشته باشد و قابل شکایت باشد.

اینکه پیام شما مزاحمت شناخته شود یا خیر، به تعداد پیام‌ها و میزان سلب آرامش طرف مقابل بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

مسئولیت قانونی پیام مجدد پس از عدم رضایت مخاطب

صرف ارسال یک پیامک در حد یک بار به تنهایی جرم مزاحمت نیست. با این حال، زمانی که مخاطب صراحتاً خواسته به او پیام ندهید، تکرار ارتباط و برهم زدن آسایش او می‌تواند از سوی دادسرا به عنوان مزاحمت تلقی شده و پیگرد قانونی داشته باشد. همچنین از نظر کارشناسان، همان حلالیت پیشین کفایت می‌کند و نیازی به اصرار بر پیام مجدد نیست و در صورت لزوم می‌توانید از طریق واسطه‌ها اقدام کنید.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۶ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر ۶ سال پیش
مهدی مقدس

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

سلام
وقتی شما از شما درخواست نموده اند که به ایشان پیامک ندهید یعنی ارسال پیامک از سوی شما موجب آزرده خاطر شدن ایشان خواهد شد و ممکن است دادسرا این موضوع را از مصادیق مزاحمت بدانند و چنانچه فکر می‌کنید ایشان برای حلالیت نیاز به درخواست شما دارند می‌توانید از طریق دیگر پیام خود را به ایشان برسانید مثل وساطت دوستان.

فردین حسین نژاد
فردین حسین نژاد
۶ سال پیش

کارشناس حقوقی

۴٫۸ · ۱٬۲۶۲ مشاوره موفق

با سلام
هر گونه سلب آرامش و آسایش با هر عنوان موجب مزاحمت و پیگیرد قانونی دارد
در فقه مشخص گردیده اقرار به حلال کردن کافی است(کل و جزء ندارد)
پس شما هم سخت نگیرید

بیتا اخوان مدرس
بیتا اخوان مدرس
۶ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹ · ۲۲۹ مشاوره موفق

با سلام. صرف پیامک دادن جرم نیست لکن اگر پیامک زدن و یا ارتباط شما با ایشان منجر به آزار و اختلال در زندگی ایشان شود، می توانند به عنوان مزاحمت شکایت کنند.

محمد محمدی
محمد محمدی تأیید‌شده
۷ ماه پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹ · ۳٬۴۵۸ مشاوره موفق

سلام....اگردرحد یک بار باشد مزاحمت نیست

نمایش ۲ پاسخ دیگر وکلا بستن پاسخ‌های بیشتر
حسین شاینده
حسین شاینده
۶ سال پیش

کارشناس حقوقی

۵٫۰ · ۲ مشاوره موفق

بهتر است زیاد درگیر این مسئله نشوید.از نظر شرعی هم حلالیت حاصل شده و کفایت میکند

فاطمه زارع ۶ سال پیش

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۸ · ۷۳ مشاوره موفق

اگردرحد یک بار باشد مزاحمت نیست

۱۷ وکیل متخصص مزاحمت تلفنی آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید