بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

آیا طبق مقررات مدیر ساختمان حق دارد رفت و آمد ساکنین هر واحد را از طریق دوربین کنترل نماید؟

پرسیده شده ۷ سال پیش ۲ پاسخ ثبت شده

با سلام و احترام
بنده در یک ساختمان ۴۰ واحدی زندگی میکنم. برخی از همسایگان ادعا میکنند که در واحد بنده رفت و آمدهای مشکوک صورت میگیرد و اصرار دارند که از طریق نصب دوربین به نحوی که مشرف بر واحد من باشد باید رفت و آمد بنده توسط مدیر ساختمان کنترل شود و در صورتی که در حال انجام تخلف هستم استشهادیه علیه بنده جمع آوری کرده و اقدام به پلمب واحدم کنند.

سوال اول بنده این است که آیا ایشان از نظر حقوقی حق چنین کاری را دارند؟ در صورتی که پاسخ مثبت است ممنون میشوم ماده حقوقی مرتبط را ذکر نمایید.

سوال دوم بنده این است که آیا کنترل رفت و آمد ساکنین توسط دوربین از وظایف مدیر ساختمان است؟ مطابق چه ماده حقوقی؟

سوال سوم آیا بنده میتوانم تحت عنوان افترا و تهمت و تصویر برداری غیر مجاز به قصد انتشار و اضرار از مدیر ساختمان شکایت کنم و مجوز نصب دوربین در مقابل واحدم را از ایشان سلب نمایم؟

به عنوان توضیحات تکمیلی، اینجانب حدود دو سال است این واحد را تحویل گرفته ام اما چون واحد خام بوده است خودم مجبور به نصب لوازم مختلف در آن شده ام و چون پول کافی نداشتم مجبورم بصورت مرحله به مرحله این واحد را تکمیل کنم و چون هنوز کاملا قابل سکونت نیست لازم است هر چند وقت یکبار به آن سرکشی کنم که معمولا با نامزدم می آییم. هزینه شارژ ماهیانه را میدهم و پول آب را هم دو نفر حساب کرده ام اما چندین مرتبه است که مدیر ساختمان بابت حمل اثاثیه تقاضای وجه نموده که بنده پرداخت نکرده ام و به همین دلیل شروع به تهدید به قطع آب و برق و تهمت زدن نموده است.

جمع‌بندی پاسخ وکلا در حال آماده‌سازی

پاسخ‌های وکلا در حال جمع‌بندی است؛ چند لحظه دیگر همین‌جا نمایش داده می‌شود.

۲ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر ۷ سال پیش
سید روح اله معزی
سید روح اله معزی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴.۴ | ۲۱مشاوره موفق

سلام نصب دوربین باید با تشکیل مجمع عمومی و با موافقت اکثریت اعضا صورت پذیرد که باید توجیه اقتصادی و منطقی هم داشته باشد . هم چنین باید در همه مشاعات نصب شود و نه فقط در یک طبقه . کنترل رفت و آمد حق هیچ کس نیست اما اگر شکایتی از کسی طمرح شود ، به دستور دادگاه ، فیلم دوربین مداربسته برای دادگاه ارسال می شود . مادامی که کسی نسبت به شما صراحتا جرمی نسبت نداده نمی توانید با عنوان افترا شکایت کنید .

منوچهر رومی پور ۷ سال پیش

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

با سلام، مدیر ساختمان نمی تواند صرفا برای رفت و آمد شما دوربین نصب کند ، و همچنین با استشهادیه منزل شخصی را پلپ نمی کنند. و شما هم در صورتی می توانید از مدیر ساختمان شکایت افترا و تهمت مطرح کنید که صراحتا الفاظ مربوطه به شما نسبت داده شده باشد و همچنین برای اثبات این ادعا دونفر شاهد لازم است که حرفهای مدیر ساختمان را شنیده باشند

۲۲۹ وکیل متخصص ملکی آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید