آیا رسیدگی حضوری خواهد بود یا غیرحضوری و بطور کل دلیل رسیدگی مجدد بدوی به پروندهای که رای آن قطعی شده آن هم در شعبه مذکور چیست؟
در پروندهای با موضوع توهین و تهدید که منجر به محکومیت متهم در دادگاه کیفری ۲ به تحمل شلاق و پرداخت جزای نقدی شده بعد از اتمام مهلت تجدیدنظر و قطعی شدن رای، ابلاغیه جدیدی اومده که پرونده جهت رسیدگی بدوی به شعبه ۲۱ دادگاه تجدیدنظر مستقر در دادگاه انقلاب ارجاع شد و در شرح حال پرونده هم هیچ توضیحی مبنی بر علت این کار و ارجاع پرونده به شعبه مذکور داده نشده
با توجه به ذکر رسیدگی بدوی در موضوع پرونده و ماهیت دادگاه تجدیدنظر آیا رسیدگی حضوری خواهد بود یا غیرحضوری و بطور کل دلیل رسیدگی مجدد بدوی به پروندهای که رای آن قطعی شده آن هم در شعبه مذکور چیست؟
دادگاه تجدیدنظر مرجع رسیدگی بدوی نیست و رسیدگی در این مرحله لزوما حضوری نخواهد بود. ارجاع پرونده ممکن است به دلایلی مثل طرح جرم جدید، اجرای احکام، تقاضای عذر موجه برای تجدیدنظرخواهی یا اعمال قانون کاهش مجازات باشد و نیاز به مراجعه حضوری دارد.
علت دقیق این ابلاغیه بستگی به محتوا و عنوان اتهامی ثبتشده در سامانه دارد و وضعیت پرونده شما بر همین اساس مشخص میشود.