بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

آیا رانندگی و تصادف در حال مستی حد و حبس در پی دارد؟

پرسیده شده ۱۰ سال پیش ۳ پاسخ ثبت شده

در تصادف من مقداری مشروب خورده بودم و تست گرفتند و مثبت بود و اقرار کردم و در حضور بازرس نیز قبول کردم و وثیقه 50 میلیونی دادم و آزاد شدم تا روز دادگاه. راننده و یک نفر دیگر از طرف مقابل با اورژانس رفتند بیمارستان و مقداری صدمه دیده اند. می خواهم بدانم که برای این جرم آیا حد شلاق تعلق می گیرد و برای تصادف نیز آیا زندان نیز دارد.

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

مصرف مسکر موجب مجازات حد شرعی یعنی ۸۰ ضربه شلاق است و رانندگی در حالت مستی نیز مجازات حبس و جریمه در پی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

مجازات حد و حبس در تصادف و رانندگی حین مستی

مصرف مشروبات الکلی طبق قانون مجازات حد شرعی دارد که شامل ۸۰ ضربه شلاق می‌شود و سابقه آن تا دو سال موثر است. رانندگی در حالت مستی نیز جداگانه مجازات حبس و جریمه نقدی در پی خواهد داشت. با این حال تا پیش از برگزاری دادگاه و صدور رأی، امکان پیگیری راه‌هایی برای تخفیف در مجازات وجود دارد.

منابع: قانون مجازات اسلامی، ماده ۲۶۴

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۳ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر ۷ سال پیش
سجاد نیستانی
سجاد نیستانی

کاراموز وکالت مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۹ · ۹۲ مشاوره موفق

سلام و احترام.

به موجب ماده ۲۶۴ قانون مجازات اسلامی مصرف مسکر (شرب خمر) موجب حد است. یعنی مرتکب شرب خمر به مجازات ۸۰ ضربه شلاق محکوم میشود. سوء پیشینه جرم شرب خمر تا دوسال در سابقه شما موثر است.

رانندگی در حالت مستی نیز جریمه و حبس در پی خواهد داشت.

البته تا قبل از صدور رای و برگزاری دادگاه میتوان با انجام مواردی جهت تخفیف مجازات و یا تبرئه مرتکب اقدام نمود که پیشنهاد می کنم حتما با کارشناس حقوقی مشورت و همفکری نمایید.

سلامت و سربلند باشید.

اکرم فرخ
اکرم فرخ
۱۰ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸ · ۲٬۰۱۲ مشاوره موفق

مخاطب گرامی پاسخ سوال شما مثبت می باشد برای رانندگی در مستی حبس و برای مست بودن حد شرعی در پی دارد.

موید باشید

حسن آرین پور ۸ ماه پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۵٫۰ · ۲۱۰ مشاوره موفق

با سلام ،برای رانندگی در مستی حبس و برای مست بودن حد شرعی در پی دارد.

۳۲۳ وکیل متخصص شرب خمر آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید