بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

آیا در نزاعی که نزاع دسته جمعی بوده، فقط یک نفر احضار می شود؟

پرسیده شده ۷ سال پیش ۴ پاسخ ثبت شده

آیا در نزاع جمعی که یک نفر تاکنون احضاریه گرفته و به دادگاه احضار شده و برای بقیه با گذشت سه ماه با وجود اینکه هیچ احضاریه ای نیامده، شخصی که به دادگاه مراجعه نموده مدعی است که قاضی دادگاه به او اعلام نموده بقیه نفرات فراری هستند.


آیا بدون احضار شدن به دادگاه یک نفر را می توان فراری اعلام کرد؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

در نزاع دسته‌جمعی همه افراد حاضر باید احضار شوند و پاسخگوی اتهام باشند. علت عدم ارسال احضاریه برای سایرین ممکن است نبود نشانی دقیق باشد و پرونده برای متهمان غایب یا فراری مفتوح مانده و حتی ممکن است غیابی محکوم شوند.

این روند کلی رسیدگی است اما علت دقیق احضار نشدن سایر افراد به اطلاعات موجود در پرونده شما بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

احضار کلیه متهمان در نزاع دسته‌جمعی

در جرم نزاع دسته‌جمعی تمام افرادی که در درگیری دخالت داشته‌اند باید احضار شوند و به دادگاه پاسخ دهند. اگر برای سایر افراد احضاریه‌ای ارسال نشده، این موضوع می‌تواند به دلیل نبود نشانی دقیق از آن‌ها یا عدم معرفی آدرس توسط شاکی باشد. در صورتی که دسترسی به این افراد ممکن نباشد، پرونده در خصوص آن‌ها مفتوح می‌ماند و حتی دادگاه ممکن است حکم غیابی صادر کند.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۴ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر ۷ سال پیش
مصطفی عباسی
مصطفی عباسی تأیید‌شده

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸ · ۱٬۱۶۱ مشاوره موفق

با سلام عدم احضار ممکن است به دلیل عدم ارائه نشانی کامل از سایر متهمین و یا نداشتن و عدم ارائه نشانی از سوی شاکی باشد. و الا در منازعه کلیه مداخله کنندگان بایستی پاسخگوی اتهام باشند‌. ممکن است غایبین بطور غیابی محکوم گردند.

توحید میدانی
توحید میدانی
۵ سال پیش

کارشناس ارشد حقوق

۴٫۹ · ۷۳۸ مشاوره موفق

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید افراد حاضر در درگیری احضار خواهند شد.

شهریار پورحکیمی ۷ سال پیش

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۸ · ۵۳ مشاوره موفق

پرونده نسبت به کسانی که فراری هستند همچنان مفتوح هست

فاطمه حسین پور
فاطمه حسین پور
۷ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹ · ۶۵ مشاوره موفق

کلیه افراد حاضر در نزاع و درگیری احضار خواهند شد.

۲۹۴ وکیل متخصص کیفری آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید

کانال تلگرام بنیاد وکلا · هر روز پرسش‌های حقوقی واقعی مردم با پاسخ وکیل

عضویت در کانال