بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

آیا دادستان شهرستان این اختیار را داراست که حکم را به حالت تعلیق یا تبدیل در آورد؟

پرسیده شده ۷ سال پیش ۲ پاسخ ثبت شده

با سلام و عرض خسته نباشی.
بنده ب ۵ ماه حبس تعزیزی درجه ۶ ، ۷ و ۷۴ ضربه شلاق محکوم شدم. و فاقد سابقه ی کیفری میباشم. آیا دادستان شهرستان این اختیار را داراست که حکم را به حالت تعلیق یا تبدیل در آورد؟ ( طبق ماده ۲۵ ،۴۰، ۴۶، ۶۶، ۶۸ قانون مجازات اسلامی)

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

اختیار قانونی برای تعلیق یا تبدیل مجازات در صورت احراز شرایط وجود دارد، اما تصمیم‌گیری نهایی بر عهدهٔ دادگاه صادرکننده حکم است و دادستان در زمان اظهار نظر می‌تواند پیشنهاد تعلیق را مطرح کند.

امکان تعلیق یا تبدیل حکم به شرایط قانونی پرونده و تشخیص مقام قضایی در مرحله صدور یا اجرای حکم بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

اختیار تعلیق و تبدیل مجازات حبس و شلاق

طبق نظر وکلا، امکان قانونی برای تعلیق مجازات شما در صورت احراز شرایط متصور است. با این حال، اختیار تعلیق یا تبدیل مجازات اساساً در صلاحیت دادگاه است که در صورت تشخیص شرایط قانونی می‌تواند به آن اقدام کند. دادستان نیز می‌تواند در زمان اظهار نظر قانونی موضوع تعلیق را مد نظر قرار دهد.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۲ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر ۷ سال پیش
امین احمدی
امین احمدی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۶ · ۱۸۸ مشاوره موفق

سلام
در صورتی که دادگاه تشخیص دهد متهم شرایط تعلیق مجازات را دارد می تواند و اختیار این را دارد که آن را تعلیق یا تبدیل نماید.

امید شکرائی فرد ۷ سال پیش

کارشناس حقوقی

از لحاظ قانونی در زمان اظهار نظر امکان تعلیق مجازات شما متصور می باشد.

۱۵۲ وکیل متخصص کیفری آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید

کانال تلگرام بنیاد وکلا · هر روز پرسش‌های حقوقی واقعی مردم با پاسخ وکیل

عضویت در کانال