آیا خرید لپ تاپ در آینده باعث کم تر شدن میزان قسط مهریه خواهد شد یا خیر؟
عرض سلام و خسته نباشید، خانمم مهریشو تازه گذاشته اجرا و هنوزم رای قطعی نشده، من هم فیش حقوقم نه دویست هست که هم از قبل مهریش وام ازدواج گرفتم و دارم قسط میدم و هم ماهی دو میلیون اجاره یه خونه سی متری تو تهرانو میدم و محل زندگیمم تهرانه، الآن برای ابزار کارم نیاز دارم یه لپ تاپ پنجاه میلیونی قسطی بخرم که از تعاونی جایی که توش کار میکنم میخرم و گواهی کسر از حقوق باید بدم و قسط ها هم دو ساله هست، آیا خرید لپ تاپ در آینده باعث کم تر شدن میزان قسط مهریه خواهد شد یا خیر؟ وام ها چطور؟ اجاره خانه و مخارج خودم و نفقه خانمم چطور ؟ ضمنا هیچ مالی هم بنامم نیست مگر اسباب زندگی در حد خیلی ارزون و دست دوم.
دادگاه برای تعیین پیشپرداخت و اقساط مهریه، وضعیت معیشتی، مخارج، کرایه خانه و میزان خالص دریافتی شما را در نظر میگیرد. بنابراین خرید قسطی ابزار کار و گواهی کسر از حقوق در صورت ارائه مدارک میتواند بر کاهش اقساط تأثیر بگذارد.
این قاعده کلی دادگاه است، اما پذیرش تأثیر این بدهی خاص به این بستگی دارد که خرید قبل از صدور رأی قطعی انجام شده باشد یا بعد از آن.