بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

آیا تهدید به انتشار فیلم مستهجن ظبط شده در فضای مجازی در حیطه ی کدام مرجع میباشد؟

پرسیده شده ۱۱ سال پیش ۴ پاسخ ثبت شده

مدتی پیش در چت با یک شخص آشنا شدم که ادعا کردم خانم متاهلی هست.بعد از من خواست صورت مرا ببیند و من هم به اون وب دادم.سپس یک فیلم از خودش به من نشان داد که بعدا متوجه شدم از شخص دیگری بوده است و از من خواست که بدنم را کامل ببیند و مرا تحریک به این کار کرد.بعد از دادن وبکم متوجه شدم که فیلم من را ظبط کرده است و از من درخواست مبلغی پول را برای عدم انتشار آن فیلم درفضای مجازی کرد و متوجه شدم طرف یک مرد است.حال خواستم بدونم در صورت شکایت من هم مجرم شناخته میشوم و سابقه قضایی برایم ایجاد میشود.

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

شکایت از تهدید و انتشار فیلم خصوصی از طریق دفاتر خدمات قضایی و پلیس فتا پیگیری می‌شود. به گفته وکیل، ممکن است مجازاتی متوجه شما نیز بشود اما برایتان سوءپیشینه موثر محسوب نخواهد شد.

این مسیر کلی پیگیری است، اما احتمال مجرم شناخته شدن شما به نحوه دفاع و جزییات مکالمات بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

پیگیری تهدید به انتشار فیلم در پلیس فتا

برای پیگیری این موضوع باید از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی شکایت خود را ثبت کنید تا پرونده به پلیس فتا ارجاع شود. مرجع صالح برای رسیدگی به این جرایم اینترنتی پلیس فتا است. همچنین طبق نظر وکیل، اگرچه شاید مجازاتی برای رفتار شما نیز تعیین شود، اما این موضوع سوءپیشینه کیفری محسوب نمی‌شود.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۴ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر ۱۱ سال پیش
اکرم فرخ
اکرم فرخ

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸ · ۲٬۰۱۲ مشاوره موفق

در صورت شکایت میتوانید به پلیس فتا مراجعه و به جرم انتشار عکس های خصوصی از ایشان شکایت نمایید لیکن در نظر داشته باشید که شاید برای شما هم مجازات حبس ضادر شود لذا سوء پیشینه محسوب نخواهد شد.

موید باشید

مجتبی عاشوری
مجتبی عاشوری
۵ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸ · ۱٬۴۹۰ مشاوره موفق

با درود از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی طرح شکایت نمایید، به پلیس فتا ارجاع خواهد شد.

رضا رستمی
رضا رستمی
۵ سال پیش

کارشناس حقوقی

۴٫۷ · ۱٬۲۱۱ مشاوره موفق

توسط پلیس فتا قابل پیگیری خواهد بود

گل نوش ملکی
گل نوش ملکی
۵ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹ · ۳۶۲ مشاوره موفق

موضوع از طریق پلیس فتا پیگیری می شود

۷۴ وکیل متخصص جرایم اینترنتی آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید