بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

آیا تقدم مطالبه اجرت المثل اموال از شکایت انتقال منافع مال غیر دلیل بر احراز قصد شاکی بر اذن به اجاره و فضولی بودن معامله دارد یا خیر؟

پرسیده شده ۴ سال پیش ۵ پاسخ ثبت شده

با سلام و درود و احترام و تشکر از وکلا و کارشناسان محترم تقاضای پاسخ عاجل دارم
همسرم علی رغم اذن و اجازه ضمنی به اینجانب ( که بنده اذن کتبی از وی ندارم ) برای اجاره دادن منزل اشتراکی فی مابین ، بعد از ۳ماه از تاریخ عقد اجاره اقدام به طرح شکایت مطالبه اجرت المثل اموال نسبت به سهم خویش در شورای حل اختلاف علیه بنده نموده و متعاقبا با فاصله اندکی مجددا شکایت کیفری مبنی بر انتقال منافع مال غیر علیه بنده نموده است حال سوال این است آیا تقدم دادخواست مطالبه اجرت المثل بر شکایت کیفری دلیل بر اثبات اذن و یا فضولی بودن اجا ره دارد ؟؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

طرح دادخواست مطالبه اجرت‌المثل پیش از شکایت کیفری، لزوماً و به‌طور قطعی دلیل بر اذن، اجازه ضمنی یا فضولی بودن معامله نیست. در این موضوع میان وکلا اختلاف نظر وجود دارد و تصمیم‌گیری نهایی به استدلال و نظر قاضی پرونده بستگی دارد.

این موضوع یک برداشت قضایی قطعی نیست و نحوه طرح پرونده، نوع استدلال شما و نظر شخص قاضی رسیدگی‌کننده نتیجه را تعیین می‌کند.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

تاثیر تقدم مطالبه اجرت‌المثل بر اتهام کیفری

مطالبه اجرت‌المثل پیش از طرح شکایت کیفری انتقال منافع مال غیر، لزوماً به معنی اذن یا اجازه ضمنی در معامله فضولی نیست و ملازمه قطعی میان این دو وجود ندارد. با این حال برخی وکلا معتقدند این اقدام می‌تواند تلویحاً اجازه به معامله تلقی شود و حتی جنبه کیفری موضوع را زیر سوال ببرد. در نهایت پذیرش این موضوع به نحوه استدلال و استنباط قاضی پرونده وابسته است.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۵ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

داریوش جعفری مرنی ۴ سال پیش

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۵٫۰ · ۴ مشاوره موفق

سلام. استنباط این قضیه بستگی به قاضی محترم رسیدگی کننده و نحوه طرح استدلال دارد اما می تواند تلویحا اجازه محسوب شود.

گل نوش ملکی
گل نوش ملکی
۴ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹ · ۳۶۲ مشاوره موفق

لزوما به این معنا نخواهد بود… تصمیم گیری با دادگاه می باشد

حسین مظاهری تهرانی ۱ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹ · ۱٬۸۵۱ مشاوره موفق

با سلام
خیر چنین ملازمه ای وجود ندارد.

نمایش ۲ پاسخ دیگر وکلا بستن پاسخ‌های بیشتر
سیدمحمد سجادی ۴ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۵٫۰ · ۴۱ مشاوره موفق

به معنای اجازه ضمنی معامله فضولی نیست.

علیرضا زرینه پور ۴ سال پیش

کاراموز وکالت مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۸ · ۲۹ مشاوره موفق

باسلام
مورد شما جنبه کیفری ندارد

۲۸۰ وکیل متخصص قرارداد آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید

کانال تلگرام بنیاد وکلا · هر روز پرسش‌های حقوقی واقعی مردم با پاسخ وکیل

عضویت در کانال