بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

آیا به همین راحتی سند کامیون و همچنین مبایعه نامه ای که از دفاتر املاک صادر شده رو خانوادش میتونن با شاهد بردن و شهادت دروغ باطل کنند؟

پرسیده شده ۶ سال پیش ۱ پاسخ ثبت شده

باسلام
همسرم فوت شده و صاحب کامیون باری هست که سند بنامش هست و همچنین صاحب ۳ دنگ کامیون دیگر که با برادرش هم شریک بوده. در رابطه با مطالبه ی مهریه کامیونی که ۶ دنگ بنامش هست توقیف سیستمی شده و علنا اجازه ی باربری نداره اما خانوادش کامیون رو مخفی کردند و تحویل نمیدهند که از این بابت ازشون شکایت کردم و هنوز نتیجه ای نگرفتم! کامیونی که ۳ دنگ بنامش بوده متاسفانه مدرکی از بابت اثبات مالکیت ندارم اما مطمئن هستم که با برادرش شریک بوده و سهمی از اون کامیون داره.و همچنین باغی بنام همسرم هست که البته مبایعه نامه هست.سوال من اینه خانوادش که کامیون رو تحویل نمیدهند و همچنین در رابطه با باغ ممکنه که جعل سند کنن و از بابت باغ ادعای مالکیت کنن همینطور که از بابت کامیون ادعای مالکیت میکنن و دادخواستی رو ثبت کردن که چک های خرید کامیون شخصی از خانوادشون داده و پدر شوهرم پول دستی به حساب صاحب چک ریخته و کامیون رو خریدن!درصورتی که سند و مدرک بنام همسرم هست و مدارکش موجود هست هم کامیونی که ۶ دنگ بنامش هست و هم باغی که مبایعه نامه بنامش هست،در خصوص مطالبه ی مهریه و سهم الارث بنده، آیا به همین راحتی سند کامیون و همچنین مبایعه نامه ای که از دفاتر املاک صادر شده رو خانوادش میتونن با شاهد بردن و شهادت دروغ باطل کنن و حق و حقوق من ضایع بشه؟

۱ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر ۶ سال پیش
محسن سلمان زاده

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹ · ۱۶۷ مشاوره موفق

مطالبه مهریه را از مالی میشه توقیف و وصول کرد که داری سند رسمی باشه
درمورد سه دانگ مالگیت شوهرت به کامیون باید مطابق سند باشد و با ادعا نمیشه مالک شد لذا دنبال مدرک ماشین و درغیر اینصورت دنبال سایر ادله باشید
در مورد مبایعه نامه باغ چنانچه دیدید جعل سند کردند شکایت جعل کنید
با وجود تمام این توضیحات جهت راهنمایی دقیقه با وکیل خود تماس بگیرید راهنمایی دقیقی بنماید

۲۲۱ وکیل متخصص مهریه آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید