بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

آیا به دلیل زمان بر بودن مراحل قانونی میتوان قفل پشت بام را شکست؟

پرسیده شده ۷ سال پیش ۶ پاسخ ثبت شده

با توجه به اینکه در ساختمان ۲۵ واحدی، رضایت همه حاصل نشده و اصلا پرسشی و جلسه ای در این زمینه برگزار نشده است، و با توجه به زمان بر بودن مسیر قانونی، و با وجود امتناع هیات مدیره از تحویل کلید به همه ساکنان آیا میتوان قفل پشت بام را شکست؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

شکستن قفل پشت‌بام جرم تخریب محسوب می‌شود و به هیچ وجه نباید انجام شود. راهکار درست، درخواست کلید یا طرح دعوای ممانعت از حق و رفع مزاحمت علیه هیئت‌مدیره است.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

ممنوعیت شکستن قفل و الزام به پیگیری قانونی

شکستن قفل پشت‌بام حتی در صورت طولانی بودن مسیرهای قانونی، مصداق جرم تخریب است و نباید انجام شود. پشت‌بام جزو قسمت‌های مشترک ساختمان است و هیئت‌مدیره بدون مصوبه مجمع عمومی حق مسدود کردن آن را ندارد، هرچند حتی در صورت وجود مصوبه نیز در موارد ضروری باید اجازه دسترسی بدهند. در صورت امتناع هیئت‌مدیره از ارائه کلید یا باز کردن در، باید از طریق مراجع قانونی اقدام به طرح شکایت یا دعوا با موضوع رفع مزاحمت و ممانعت از حق کنید.

منابع: بند ج ماده ۴ آیین‌نامه اجرایی قانون تملک آپارتمان‌ها

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۶ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر ۷ سال پیش
سمیه آرزه

کارشناس حقوقی

۴٫۸ · ۱۰۸ مشاوره موفق

سلام برای زدن قفل به درب پشت بام اذن مجمع عمومی مالکان آپارتمان ضروری است و چناچه هیت مدیره با اذن مالکان اقدام به زدن قفل کند از آن جا که پشت بام طبق بند ج م ۴ آیین نامه اجرایی قانون تملک آپارتمانها جزو قسمت های مشترک ساختمان است و مالکین حق دارند به طور متعارف از پشت بام استفاده کنند هرگاه مجمع عمومی مالکین بنا به مصالحی تصویب کند که تردد اشخاص در پشت بام ممنوع است مگر در موارد اضطراری در آن صورت چون هیت مدیره مجری مصوبات مجمع عمومی است لذا از رفت و آمد اشخاص در پشت بام جلوگیری کند و چناچه رفت و آمد در پشت بام ضروری باشد در آن صورت نمی‌تواند به استناد مصوبه مجمع عمومی از رفت و آمد به پشت بام جلوگیری کند از این رو شکستن قفل جرم است و شما میتوانید ازهیت مدیره ساختمان درخواست کلید نمایید .

امیر ضیغمی ۷ سال پیش

کارشناس حقوقی

۴٫۷ · ۸۹۰ مشاوره موفق

خیر چون ممکن است بدلیل مسائل امنیتی و به تشخیص هیئت امنا قفل زده شده باشد و شکستن آن خود جرم است ولیکن در صورت نیاز به استفاده از فضای پشت بامهیئت امنا موظف به باز نمودن قفل برای استفاده ساکنین میباشند و خودشان میتوانند هر بار حضور داشته باشند . بهتر است از لحاظ قانونی پیگیری نمایید .

هادی رستمی
هادی رستمی
۷ سال پیش

دکترای حقوق

۵٫۰

خیر این کار را انجام ندهید
و تنها از طریق قانونی به اتهام مزاحمت و ممانعت از حق علیه هیئت مدیره طرح شکایت کنید

سید روح اله معزی
سید روح اله معزی
۷ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۴ · ۲۱ مشاوره موفق

شلام به نظر بنده باید دادخواست رفع مزاحمت علیه هیئت مدیره یا شخصی که درب را قفل کرده مطرح کنید .

نمایش ۲ پاسخ دیگر وکلا بستن پاسخ‌های بیشتر
شهریار پورحکیمی ۷ سال پیش

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۸ · ۵۳ مشاوره موفق

شکستن قفل پشت بام = جرم‌تخریب
نتیجتا این فعل را انجام ندهید

مهدیه چاپاری ۷ سال پیش

کارشناس حقوقی

با سلام و احترام
بهتر است تخریب صورت نگیرد و اقدام به شکایت علیه فردی که مانع شده با عنوان رفع مزاحمت نمایید

۳۰۱ وکیل متخصص ملکی آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید

کانال تلگرام بنیاد وکلا · هر روز پرسش‌های حقوقی واقعی مردم با پاسخ وکیل

عضویت در کانال