بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

آیا به این حکم کیفری میخورد؟

پرسیده شده ۶ سال پیش ۳ پاسخ ثبت شده

در قرارداد با شرکت برای انجام امری مدیرعامل و مدیر موسسه که طرف قرارداد بودند و قرار بود کار را به یکی از اعضای فعال در شرکت بدهند هیچ اقدامی نکردند و مشخص شده نام شخصی که به عنوان انجام دهنده کار انتخاب شده ( مانند یک وکیل شما در نظر بگیرید) اضلا قراردادی با شرکت مزبور ندارد ولی چنین شخصی عملا وجود خارجی با آن مشخصات دارد و رسما اعلام کرده قراردادی با آن شرکت ندارد. با توجه به اینکه به همین قرار داد و وعده ها پول اخذ کردند جرم نوشتن چنین چیز دروغی که قرارداد را غیرقابل اجرا کرده و عمدی هم قطعا بوده چه جرم کیفری قابل الصاق است چون کیفری شکایت شد کلاهبرداری رد شد با کمال تعجب خواستم ببینم جعل میشه چی میشه و با تغییر عنوان شکایت دوباره میشه شکایت کیفری کرد؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

تشخیص تحقق جرایمی مانند کلاهبرداری نیازمند جمع بودن هر سه عنصر قانونی، مادی و معنوی جرم است و اظهارنظر دقیق درباره عنوان مجرمانه منوط به بررسی کامل مدارک شماست.

این شرایط کلی است و امکان طرح مجدد شکایت با عنوان دیگر بستگی به جزئیات مدارک و متن قرارداد شما دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

نیاز به بررسی مدارک برای تشخیص عنوان کیفری

برای انتساب جرم کلاهبرداری وجود هر سه عنصر تشکیل‌دهنده آن ضروری است و رد شکایت قبلی ممکن است ناشی از نبود این ارکان باشد. تشخیص اینکه آیا عمل مذکور جعل محسوب می‌شود یا عنوان مجرمانه دیگری دارد، تنها با بررسی دقیق مستندات و قرارداد امکان‌پذیر است. بنابراین برای مشخص شدن امکان شکایت کیفری مجدد، کلیه مدارک و توضیحات پرونده شما باید رویت و ارزیابی شود.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۳ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر ۶ سال پیش
ابراهیم صفری

کارشناس ارشد حقوق

۴٫۷ · ۱۰۵ مشاوره موفق

با سلام
برای محقق شدن جرم کلاهبرداری بایستی سه عنصر ان موجود باشد لذا برای اظهار نظر در مورد سوال مطروحه شما ، بهتر است کلیه مدارک و مستندات شما رویت گردد.

فائزه صادقی نائینی پور ۶ سال پیش

کارشناس ارشد حقوق

۴٫۹ · ۳ مشاوره موفق

سلام سوال شما نیازمند توضیحات بیشتر است بهتر است از مشاوره تلفنی یا برخط استفاده نمایید تا بجواب دقیق تری برسید.

حسن آرین پور ۸ ماه پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۵٫۰ · ۲۱۰ مشاوره موفق

با سلام ،مدارک نیاز به بررسی دارد

۲۸۹ وکیل متخصص جعل آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید

کانال تلگرام بنیاد وکلا · هر روز پرسش‌های حقوقی واقعی مردم با پاسخ وکیل

عضویت در کانال