آیا بنده را محکوم می کنند یا تبرئه میشوم؟
با سلام
بنده کارگر خدماتی شرکت می باشم و مشتری شرکت کارت عابر بانک خودش را در شرکت جا می گذارد، از کارت این مشتری مبلغ ۴۰ میلیون تومان خرید شده است و شخصی را که از حساب این مشتری پول برداشته ناشناس می باشد و شناسایی نشده است و بنده هم مواجهه چهره به چهره با فروشنده ها که از دستگاه پوز آنها خرید شده بود شدم و هیچکدام بنده را نشناختن و اون شخص و مدیر شرکت از بنده شکایت کردن و دلایل شکایت مدیر و مشتری این بوده است که بنده در هنگام نظافت کارت مشتری را برداشتم و فیلم دوربین مداربسته حضور بنده را ثبت کرده است و در گزارش آگاهی بر اساس فیلم دوربین گفته شده که بنده آنجا حضور داشتم و چیزی را از روی میز برداشتم در حالی که شخص برداشت کننده ناشناس می باشد و شناسایی نشده است و بنده هم در تمام مراحل دادرسی و تحقیقات انکار کردم و گفتم بنده هیچ اطلاعی ندارم و در دادگاه قزوین قراره عدم صلاحیت صادر شده است و محل وقوع جرم در شهر مشهد بوده است و در مشهد هم قراره عدم صلاحیت صادر شده است و پرونده به دادسرای جرایم رایانه ای تهران ارسال شده است.
سوال بنده این است که با توجه به توضیحات
۱_ آیا بنده را محکوم می کنند یا تبرئه میشوم؟
۲_ آیا به وسیله فیلم دوربین مداربسته که در توضیحات بدان اشاره شده است و بنده هیچ اطلاعی ندارم می توانند به بنده اتهام بزنند؟
۳_ با توجه به قراره عدم صلاحیت در دو شهر مختلف ادله کافی برای اثبات جرم بنده وجود دارد یا خیر؟
ممنون از راهنمایی شما
اگر تنها دلیل پرونده فیلم دوربین مداربسته باشد و برداشتن کارت توسط شما یا هویت فرد خریدار محرز نشود، دادگاه حکم به تبرئه شما خواهد داد. برای دفاع موثر میتوانید تقاضای تشخیص چهره فرد خریدار را مطرح کرده و عدم حضورتان در محل خرید را ثابت کنید.