آیا بعد گذشت دو سال با اینکه هیچ اقدام دیگری صورت نگرفته، می توانم در زمین اقدام به ساخت خانه کنم؟
سلام
روز بخیر
زمینی به متراژ ۶۰۰ متر که اتصال دارد به زمینی که ارثیه پدرم است.و این زمین قدیم در دست پدرم بود به صورت اجاره، البته بدون هیچ معامله ای. ۱۵ سال پیش پدرم فوت کرد. منم اون زمین ۶۰۰ متری رو از وارثان صاحب زمین خریدم. و فروش نامه محلی ازشون دارم. حالا برادرانم ازم شکایت کردند که این زمین مال ما هم است و باید تقسیم شود. در دادگاه نتوانستند اقامه دلیل کنند و دو سال پیش شکایت کیفری آنها رد شد. در دادگاه شکایت حقوقی هم نشده بود.
آیا بعد گذشت دو سال با اینکه هیچ اقدام دیگری صورت نگرفته، من می توانم در زمین اقدام به ساخت خانه کنم و یا بفرشمش،؟
سوال دوم
در مورد این پرونده وکیل هم دارم، البته ۸ ساله که پرونده ام دستش است.تو این مدت وکیل هیچ حکمی و نه گزارشی در مورد پرونده ام بهم نداده،و حتی اگر سوالی در مورد پرونده ام بپرسم طفره میره و میگه صداشو در نیار و بزار همینطور بمونه.
حتی امروز هم که منو تو دادگاه دید خیلی ناراحت شد و جا خورد.
نکته: وکیل برادر زن برادرم است.(وکیل با شاکیان یعنی برادرانم فامیل است)
چند وقت پی بردم که وکیل تمام کارای دادگاهی منو به برادرانم اطلاع میده. و حتی اگه برم پیش وکیل برادرنم هم رو در جریان قرار میده.
به نظر شما چکار کنم در مورد وکیل؟چطور مدارکمو ازش بگیرم؟ایا ممکنه بعضی از احکام صادره دادگاه و که به مثلا به نفع من صادر شده باشه رو ازم پنهان کنه که یا محوشون کنه؟
ممنونم که به سوالات پاسخ میدهید
خدا خیرتان دهد.