بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

آیا در صورت کتمان بکارت قبل از ازدواج، مرد می‌تواند نکاح را فسخ کند؟

پرسیده شده ۱۰ سال پیش ۱ پاسخ ثبت شده

دختری که قبل از عقد باکره نبوده، این موضوع را به خانواده شوهرش نگفته و با فریب، پسر را به ازدواج راضی کرده است. اکنون پسر پشیمان شده و قصد طلاق دارد، اما دختر حاضر به طلاق توافقی نیست و ادعا می‌کند پسر از این موضوع آگاه بوده است. هنوز در مرحله عقد هستند و زندگی مشترکی شروع نشده است. آیا دادگاه اجازه معاینه دختر را می‌دهد؟ در صورت فسخ نکاح، آیا مهریه به زن تعلق می‌گیرد؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

در صورت فریب و پنهان‌کاری، مرد می‌تواند تقاضای فسخ نکاح کند که در این روند دادگاه زوجه را برای معاینه به پزشکی قانونی معرفی می‌کند و با فسخ عقد، مهریه‌ای به زن تعلق نمی‌گیرد.

این قاعده کلی دادگاه است، اما پذیرش فسخ در پرونده شما به نحوه اثبات فریب و دفاعیات طرفین بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

امکان فسخ نکاح و وضعیت مهریه در کتمان بکارت

در صورتی که کتمان این موضوع رخ داده باشد، مرد حق دارد دادخواست فسخ نکاح را مطرح کند. با ثبت دادخواست، دادگاه جهت بررسی موضوع، زن را برای انجام معاینات لازم به پزشکی قانونی ارجاع می‌دهد. در صورت اثبات ادعا و صدور حکم فسخ نکاح، هیچ‌گونه مهریه‌ای به زن تعلق نخواهد گرفت.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۱ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر ۱۰ سال پیش
اکرم فرخ
اکرم فرخ

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸ · ۲٬۰۱۲ مشاوره موفق

در این صورت پسر میتواند تقاضای فسخ نکاح نماید که دختر به پزشکی قانونی ارجاع شده تا معاینه شود سپس در صورت فسخ نکاح مهریه به زوجه تعلق نخواهد گرفت.

۱۰۳ وکیل متخصص فسخ نکاح آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید

کانال تلگرام بنیاد وکلا · هر روز پرسش‌های حقوقی واقعی مردم با پاسخ وکیل

عضویت در کانال