بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

آیا برای الزام به تمکین نیاز به تشکیل جلسه دادرسی است ؟

پرسیده شده ۷ سال پیش ۴ پاسخ ثبت شده

درخصوص شکایت الزام به تمکین همسرم از حق حبس خود استفاده کرد و با تبادل لوایح پرونده به تجدید نظر فرستاده شده چند روز بعد رای صادر میشود؟
امکان این هست که برای طرفین به منظور جلسه رسیدگی وقت تعیین شود؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

در مرحله تجدیدنظر الزام به تمکین، رسیدگی اصولاً بدون تشکیل جلسه و بدون حضور طرفین انجام می‌شود، مگر اینکه قاضی شعبه حضور آن‌ها را لازم بداند. زمان صدور رأی نیز کاملاً به شعبه رسیدگی‌کننده بستگی دارد و مهلت ثابتی ندارد.

این یک قاعده کلی است و تعیین وقت رسیدگی به تشخیص مستقیم قاضی تجدیدنظر و محتویات لوایح پرونده شما بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

تشکیل جلسه تجدیدنظر در الزام به تمکین

رسیدگی به پرونده الزام به تمکین در دادگاه تجدیدنظر معمولاً غیرحضوری است و بر اساس لوایح ارسالی طرفین انجام می‌شود. تشکیل جلسه رسیدگی در این مرحله استثنا است و فقط در صورتی صورت می‌گیرد که قاضی شعبه حضور طرفین را لازم بداند. زمان دقیق صدور رأی نیز از قبل مشخص نیست و به حجم کاری و رویه همان شعبه رسیدگی‌کننده بستگی دارد.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۴ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر ۷ سال پیش
یلدا بزرگمهر
یلدا بزرگمهر تأیید‌شده

همیار وکیل

۴٫۷ · ۲٬۱۴۱ مشاوره موفق

با سلام ووقت بخیر
زمان صدور رای بستگی به شعبه رسیدگی کننده دارد . و اصولا برای تجدیدنظر جلسه رسیدگی تشکیل نمی شود مگراینکه قاضی رسیدگی کننده جلسه رسیدگی تعیین کند.

سید روح اله معزی
سید روح اله معزی
۷ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۴ · ۲۱ مشاوره موفق

سلام در دادگاه تجدید نظر رسیدگی بدون حضور اصحاب دعوی صورت می گیرد مر این که به تشخیص دادگاه تشکیل جلسه لازم باشد .

معصومه کهن نسب ۷ سال پیش

کارشناس حقوقی

سلام و درود
رای دادگاه تجدید نظر لازم الاجرا و بدون وقت قبلی انجام میشود .
اگر قاضی صلاح بداند جلسه ی رسیدگی قرار میدهد در غیر اینصورت جلسه رسیدگی در هیچ مورد ممکن‌نیس

شهریار پورحکیمی ۷ سال پیش

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۸ · ۵۳ مشاوره موفق

بانظر کارشناس محترم آقای معزی موافقم

۱۷ وکیل متخصص الزام به تمکین آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید

کانال تلگرام بنیاد وکلا · هر روز پرسش‌های حقوقی واقعی مردم با پاسخ وکیل

عضویت در کانال