آیا بخاطر نفقه ۱ سال قاضی حق طلاق بهش میده؟
باسلام
وکیل همسرم درخواست طلاق واسش داده وبه ندادن نفقه توسط من استناد کرده که از شورای حل اختلاف حکم گرفته
حالا چندتا سوال دارم
من از تاریخی که همسرم منزل مشترک ترک کرده درخاست تمکین واسش دادم و در همین شعبه که الان درخاست طلاق واسم اومده همسرم ملزم به تمکین شد و ناشزه هم شد و فرزندمشترکمونم.پیش منه اما شورا نمیدونم. رو چه اساسی ۱۰ میلیون تومان نفقه بریده؟
اصل سوالم اینه من به همسرم درخاست تمکین دادم وایشون برنگشته آیا بخاطر نفقه ۱ سال قاضی حق طلاق بهش میده?
اگر نشوز همسر و عدم تمکین او اثبات شده باشد، مستحق نفقه نیست و حق طلاق به این دلیل به او تعلق نمیگیرد. برای باطل کردن حکم نفقهای که شورا صادر کرده نیز باید دادخواست اعاده دادرسی بدهید.
این پاسخ کلی است و وضعیت حق طلاق در پرونده شما به زمان قطعی شدن حکم نشوز و بازه زمانی که نفقه برای آن بریده شده بستگی دارد.