بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

آیا با توجه به شروط ضمن عقد زوج میتواند مانع تحصیل زوجه شود؟

پرسیده شده ۱۱ سال پیش ۴ پاسخ ثبت شده

سلام وقت بخیر.همسرم یکسالی هست مرا از منزل بیرون رانده..حال بنده می توانم تحصیل کنم یا زوج می تواند مانع تحصیل شود.
در ضمن بابت نفقه حقوقی واخواهی زده و هم اکنون واخوانده هستم که ابلاغ نرسیده حال تا چند روز دیگه اگر ابلاغ به دیتم نرسه..و من سرجلسه نرم تکلیف چیست ّمرسی

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

اگر در شروط ضمن عقد منعی برای ادامه تحصیل قید نشده باشد، زوج حق جلوگیری از تحصیل زوجه را ندارد. همچنین برای پرونده نفقه، بهتر است در جلسه رسیدگی واخواهی حاضر شوید تا غیبت موجب صدور حکم غیابی یا رد درخواست نشود.

این شرایط به مفاد عقدنامه و نحوه ابلاغ اخطاریه‌های دادگاه شما بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

ممانعت از تحصیل و غیبت در جلسه واخواهی

در صورتی که در شروط ضمن عقد حق تحصیل از شما سلب نشده باشد، همسرتان نمی‌تواند مانع تحصیل شما شود. ابلاغیه دادگاه معمولاً تا بیست روز به دست شما می‌رسد و بهتر است حتماً در جلسه رسیدگی واخواهی نفقه حاضر شوید. عدم حضور شما در دادگاه ممکن است منجر به صدور رأی غیابی یا رد درخواست واخواهی شود.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۴ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر ۱۱ سال پیش
اکرم فرخ
اکرم فرخ

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸ · ۲٬۰۱۲ مشاوره موفق

حذاکثر تا 20 روز ابلاغیه به شما خواهد رسید و در صورت عدم حضور شما در دادگاه حکم غیابی صادر شده و شما میتوانید به دادگاه مراجعه و تقاضای واخواهی کنید.در صورتیکه در عقدنامه حق تحصیل از جانب زوج منع نشده باشد میتوانید به تحصیلات خود ادامه دهید.

موید باشید

مهدی حمیدی
مهدی حمیدی
۷ ماه پیش

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۵٫۰ · ۴۱ مشاوره موفق

اگر شرطی مبنی بر منع تحصیل زوجه در شروط ضمن عقد وجود نداشته باشد، زوج نمی‌تواند مانع تحصیل زوجه شود؛ در صورت عدم ابلاغ دادخواست واخواهی نفقه تا جلسه، غیبت شما در جلسه رسیدگی ممکن است باعث رد درخواست واخواهی شما شود.

مریم حاج منوچهری ۷ ماه پیش

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۹ · ۳۰۰ مشاوره موفق

باسلام
در صورتی که شرط ضمن عقد مبنی بر منع تحصیل قید نگردیده باشد منعی جهت تحصیل وجود ندارد
بهتراست در جلسه ی رسیدگی حضور داشته باشید .

آسیه فتاحی امیردهی ۷ ماه پیش

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۸ · ۳٬۴۰۰ مشاوره موفق

با سلام امکان ممانعت از تحصیل وجود ندارد

۱۵۷ وکیل متخصص نفقه آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید