بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

آیا با این که خانمش راضی به برقراری ارتباط بوده و خودشم زنگ و پیام میداده مزاحمت تلفنی تلقی میشه یا رابطه نامشروع؟

پرسیده شده ۶ سال پیش ۱۱ پاسخ ثبت شده

سلام و عرض ادب و احترام
بنده برای خانمم رفتیم یه عینک فروشی عینک خریدیم که خانمی توی اون محل کار می کرد که از همشهری هامون بودن و با خانمم قوم میشن. به دلیل این که مشکلی برای عینک پیش اومده بود و شرایطی کرونایی زیاد مراجعه نمی کردیم و زنگ میزدم، که توی این ماجرا با خانم آشنا میشیم و با هم رابطه اجتماعی دوماه داشتیم بیشتر توی اینستا،که هر دوتامون دلیت اکانت کردیم. توی این دوماه حدود ۳۰ تا تماس از هر دوطرف داشتیم و شاید ۲۰ ۳۰ تا پیام که هیچ کدوم مضمون غیر اخلاقی و بدی نداشته، داشتیم. الان شوهرش فهمیده و رفته برای مزاحمت تلفنی شکایت کرده.
چون جرم مزاحمت تلفنی سنگین هست رفته برای مزاحمت تلفنی شکایت کرده، و مطمئن هستم هیچ اسکرین شاتی و مدرکی ندارد فقط مدرکی که بخواد از مخابرات استعلام بگیرن هست.
آیا با این که توی پیام ها صحبتی از عینک نشده می تونم بگم در مورد عینک صحبت می کردیم، منظورم این هست متن پیامک برای دادگاه فرستاده میشه؟
و یا این که اگه خانمش به اجبار شوهرش برای مزاحمت تلفنی شکایت کنه چی؟ بازم مزاحمت تلفنی میشه؟
آیا چون موضوع شکایت مزاحمت تلفنی هست میشه قاضی حکم رابطه نامشروع بده؟
از وکلای محترم ممنون میشم اگه در این خصوص کمکم کنن....

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

اگر پیام‌ها دوطرفه بوده و رضایت خانم را نشان دهد، مزاحمت تلفنی منتفی است اما احتمال تغییر عنوان اتهام به رابطه نامشروع وجود دارد. استعلام متن پیامک‌ها تا شش ماه امکان‌پذیر است و تشخیص نهایی به محتوای پیام‌ها و نظر قاضی بستگی دارد.

این قاعده کلی است و وضعیت نهایی پرونده شما دقیقا به متن پیامک‌های بازیابی‌شده و اظهارات خانم در دادگاه بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

احتمال رد مزاحمت و طرح رابطه نامشروع

در صورتی که پیام‌ها و تماس‌ها دوطرفه بوده و رضایت خانم در آن‌ها مشخص باشد، عنوان مزاحمت تلفنی قابل انتساب نیست زیرا مزاحمت نیازمند نارضایتی طرف مقابل است. با این حال شوهر یا دادگاه می‌توانند موضوع را در قالب رابطه نامشروع پیگیری کنند، به ویژه اگر پیام‌ها از نظر قاضی نامتعارف باشد یا خانم اقرار کند. استعلام و پرینت متن پیامک‌های سیم‌کارت تا شش ماه امکان‌پذیر است اما پیام‌های اینستاگرام به دلیل نبود سرور در ایران قابل پرینت نیستند.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۱۱ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر ۶ سال پیش
احسان عبدالهی
احسان عبدالهی تأیید‌شده

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۸ · ۱٬۲۲۳ مشاوره موفق

- احراز مزاحمت تلفنی به عوامل متعددی بستگی دارد مانند زمانهای تماس ، فاصله تماسها ، و ...... . به صرف تعداد زیاد تماس نمیتوان اتهام مزاحمت را اثبات کرد .
- استعلام متن پیامکها تا ۶ ماه میسر است .
- در صورت اقرار خانم احتمال پیگیری موضوع در قالب رابطه نامشروع نیز وجود دارد .

بهنام رفیعی ساران
بهنام رفیعی ساران تأیید‌شده
۶ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷ · ۳٬۳۸۴ مشاوره موفق

سلام وقت بخیر
امکان طرح شکایت در خصوص ایجاد مزاحمت توسط خانم وجود ندارد ( در صورتیکه متن پیامک ها حاوی مطالبی باشد که ارتباط و رضایت ایشان را بیان نماید)

عنایت احمدی نورالدین وند ۶ سال پیش

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۸ · ۱۷۷ مشاوره موفق

باسلام باتوجه به توضیحات شما شوهر ایشان میتواند تحت عنوان رابطه نامشروع ازشما شکایت نماید و بار اثبات ادعا بر عهده ایشان خواهد که میتواند به تماسهای تلفنی و پیامکی استناد کند.و به نظر بعید می رسدجرم مزاحمت تلفنی باشد.

ابوالفضل منتظرالحجه
ابوالفضل منتظرالحجه
۶ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸ · ۳۹ مشاوره موفق

سلام و عرض ادب
ارتباط پیامکی رابطه ی نامشروع محسوب نمی‌شود و در موضوع مطرح شده بزه مزاحمت تلفنی به راحتی قابل دفاع و غیر قابل انتساب می باشد

نمایش ۷ پاسخ دیگر وکلا بستن پاسخ‌های بیشتر
اسماعیل احمدی ۶ سال پیش

کارشناس حقوقی

۴٫۷ · ۱۵ مشاوره موفق

درود:درمورد مزاحمت تلفنی ورد وبدل کردن پیامها ،در صورتی که همسر ایشان اقدام به شکایت نماید ،ودر دادگاه اثبات شود به جرم رابطه نامشروع مجا زات خواهید شد.

فاطمه خرم آبادی ۶ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸ · ۱۶۹ مشاوره موفق

سلام
باپرینت ازپیامک های ردوبدل شده مشخص میشودمصداق چه جرمی است ظاهراکه جرم رابطه نامشروع محسوس تراست

فهیمه صیاد ۶ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷ · ۵۳۸ مشاوره موفق

درود
اگر گفتگو در اینستاگرام بوده پرینت نمی دهند زیرا سرور در ایران ندارد.

محسن سلمان زاده ۶ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹ · ۱۶۷ مشاوره موفق

درصورت تایید همسر شاکی شما مزاحم بوده و مجازات خواهید شد

امید سامی ۶ سال پیش

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۱)رابطه نامشروع نیاز به رضایت طرفین ندارد مثلا می‌شود به زور دختری را بوسید اما در مزاحمت تلفنی یک طرف باید ناراضی باشد۲ )برای رابطه نامشروع باید پیام های رد وبدل بین شما [عرفا ] زننده باشد.تشخیص با قاضی است.ریکاوری پیام امکان دارد.

کاربر بنیاد وکلا
۶ سال پیش

تماس های مکرر تلفنی با نامحرم معمولا غیر متعارف و با انگیزه جنسی است و قابل تعقیب کیفری است

محمد اسلامی ۶ سال پیش

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

سلام اظهار نظر درباره سوال شما کاملا منوط به جزئیات گفتگوهای رد بدل شده دارد.

۲۳۴ وکیل متخصص مزاحمت تلفنی آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید