بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

آیا با اعمال نفوذ اون نهاد دادگاه بدون مدرک بنده رو محکوم میکند؟

پرسیده شده ۷ سال پیش ۵ پاسخ ثبت شده

سلام
یکسال پیش در یکی از نهاد های امنیتی با تهدید و ارعاب اعترافی از بنده گرفته شد مبنی بر سرقت مهمات جنگی و به دادسرای نظامی معرفی شدم و در مراحل بعد در دادسرا با بیان اینکه این اعترافات با تهدید و ارعاب از من گرفته شده است تحقیقات انجام شده در این حدود یکسال از طرف اون نهاد هیچ ادله ای جهت اثبات جرم به دادسرا تسلیم نشده با این وجود پرونده من به دادگاه ارجاع شده، آیا با اعمال نفوذ اون نهاد دادگاه بدون مدرک بنده رو محکوم میکند؟
و یا دادگاه میتونه بدون توجه به گفته من مبنی بر اعتراف اجباری به اون استناد کند؟
و در این صورت راهکار تون برای من چیه؟
تشکر ویژه از توجه شما

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

دادگاه بدون مدرک و دلیل قانونی نمی‌تواند حکمی صادر کند و در صورت اثبات اقرار تحت تهدید، نباید به آن ترتیب اثر دهد. با این حال، ارجاع پرونده به دادگاه نشان‌دهنده وجود قرائن یا مستنداتی در کیفرخواست است که بر اساس آن‌ها تصمیم‌گیری خواهد شد.

این قاعده کلی دادگاه است، اما در پرونده شما نتیجه به مستنداتی که در کیفرخواست دادسرا آمده و نحوه طرح ادعای تهدید بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

اعتبار اقرار و وضعیت ادله در دادگاه

دادگاه بدون دلیل قانونی حق محکوم کردن کسی را ندارد و اگر مشخص شود اقرار با ارعاب بوده است نباید به آن استناد کند. ارجاع پرونده به دادگاه احتمالا به معنای وجود قرائنی برای توجه اتهام در کیفرخواست است. بدون داشتن مدرک برای اثبات تهدید و ارعاب باید احتیاط کنید و دفاعیات خود را به طور مستقیم به قاضی ارائه دهید. در نهایت حکم دادگاه بر مبنای محتویات پرونده، گزارش‌ها و بررسی ادله طرفین صادر می‌شود.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۵ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر ۷ سال پیش
مصطفی عباسی
مصطفی عباسی تأیید‌شده

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸ · ۱٬۱۶۱ مشاوره موفق

با سلام ارجاع پرونده به دادگاه احتمالا قرینه توجه اتهام به شما بوده است بایستی مستندات صدور کیفرخواست دادسرا مورد توجه قرارگیرد.
بهتر است در خصوص ادعای وجود تهدید و ارعاب بدون توان و امکان اثبات چنین ادعاهایی احتیاط لازم را داشته باشید و این موضوعات را فقط با قاضی دادگاه در میان بگذارید‌.

ابوذر محمدی نژاد ۷ سال پیش

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۹ · ۳۱ مشاوره موفق

بدون دلیل قانونی نمی توان کسی را محکوم کرد و حتی دادگاه درصورتی اقرار اجباری متهم مطللع شود بایستی به ان ترتیب اثر ندهد

امین احمدی
امین احمدی
۷ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۶ · ۱۸۸ مشاوره موفق

سلام
دادگاه به ادله و دفاعیات شما و گزارش ضابطین رسیدگی و حکم مقتضی صادر خواهد شد.

شهریار پورحکیمی ۷ سال پیش

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۸ · ۵۳ مشاوره موفق

دادکاه بدون مدرک نمی تواند محکوم‌کند

نمایش ۱ پاسخ دیگر وکلا بستن پاسخ‌های بیشتر
جواد احمدیان ۷ سال پیش

کارشناس ارشد حقوق

با سلام
جزییات پرونده برای اعلام نظر مهمه
معمولا اگه قرینه ای برای امر وجود داشته باشه محکومیت حتمیه

۱۶۲ وکیل متخصص سرقت آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید

کانال تلگرام بنیاد وکلا · هر روز پرسش‌های حقوقی واقعی مردم با پاسخ وکیل

عضویت در کانال