بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

آیا این خرید و فروش واحد ساختمانی را که مت انجام دادیم تبانی و کلاهبرداری است؟

پرسیده شده ۷ سال پیش ۲ پاسخ ثبت شده

باسلام
یک واحد پارسال به شخصی پیش فروش کردم، ایشان هم به شخص دیگری فروختن.چند ماه پیش دوست بنده از ایشان خریداری کردن(۲۰۰ میلیون پیش پرداخت، ۴۰۰ میلیون همزمان با امضای مالک و .. ) اما بنده به دلیل بدهی خریدار اول خودم، امضا نکردم.
سپس دوستم واحد رو به دلیل مشکل مالی به من فروختن و من هم به شخص دیگری.
باجناقم ثمن ۴۰۰ تومن رو با تاخیر و بعد از ۳ ماه پرداخت کردن. هرچند که طبق قولنامه هنوز مالک امضا نکرده.
اکنون فروشنده شکایت کلاهبرداری و تبانی کرده
ایا این عمل کلاهبرداری و جرم می باشد؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

درباره مجرمانه بودن این معامله میان وکلا اختلاف نظر وجود دارد؛ یک وکیل انتقال مکرر بدون رعایت حق خریدار قبلی را جرم می‌داند و وکیل دیگر معتقد است تخلف و جرمی رخ نداده است.

این دیدگاه‌ها کلی است و جرم بودن یا نبودن این رفتار به نحوه تنظیم قراردادها و نحوه پرداخت ثمن‌ها بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

جرم بودن یا نبودن معاملات مکرر ملک

در مورد این وضعیت میان وکلا دیدگاه یکسانی وجود ندارد. گروهی معتقدند اگر در خرید و فروش ثانویه حق خریدار قبلی رعایت نشود، عمل انجام‌شده دارای عنوان مجرمانه است. در مقابل، نظر دیگر این است که چون ملک پس از چند بار انتقال مجددا به خودتان فروخته شده و سپس واگذار شده، ظاهرا تخلف و جرمی صورت نگرفته است. تشخیص نهایی نیازمند بررسی دقیق شرایط پرداخت‌ها و نحوه انتقال‌ها است.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۲ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

مصطفی عباسی
مصطفی عباسی تأیید‌شده
۷ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸ · ۱٬۱۶۱ مشاوره موفق

با سلام خرید و فروش ثانویه بدون رعایت حق خریدار قبلی عنوان مجرمانه دارد

سید روح اله معزی
سید روح اله معزی
۷ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۴ · ۲۱ مشاوره موفق

سلام ظاهرا تخلفی از کسی صورت نگرفته . شما ملکی که پیش فروش گرده اید بعد از سه بار انتقال مچددا به خودتن فروخته شد و شما هم به شخص دیگری فروخته اید . بنابراین جرمی اتفاق نیفتاده .

۱۸ وکیل متخصص ملکی آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید

کانال تلگرام بنیاد وکلا · هر روز پرسش‌های حقوقی واقعی مردم با پاسخ وکیل

عضویت در کانال