بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

آیا ایشان می تواند خانه پدری بنده را بدون درخواست طلاق و به بهانه سهم الارث توقیف کند؟

پرسیده شده ۷ سال پیش ۲ پاسخ ثبت شده

سه سال پیش در حالی که با زن خود در دوران عقد بوده که در دفتر ازدواج ثبت شده و عقدنامه نیز نزد بنده می باشد، پس از اینکه او هر زمان که جهت مشخص کردن تاریخ عروسی مشخص می کردیم و دقیقا در همان زمان و بدون اجازه و اطلاع بنده و گاهی همراه پدرش به مسافرت های چندین ماهه می رفت، برای بنده مسجل شد هدفی غیر از سرپوش گذاشتن روی رابطه های نا مشروع قبل و بعد از ازدواج که با فریب دادن من همراه بود و همچنین دزدی های فراوان به جز هدایای مناسبتی که تماما طلا بوده، نداشت، در نهایت بنده را ترک کرده و در نهایت بنده پس از ارسال اظهارنامه، از او جهت الزام به تمکین شکایت کردم که در دادگاه منکر رابطه بین ما شده و درخواست حق حبس داشت که بعد از افشای دروغ با معاینه پزشکی قانونی ملزم به تمکین شدند که تشریف نیاوردند. در این مدت بنده درگیر شکایت از پدرش جهت فحاشی در حد قذف و تهدید بودم که چند ماه پیش حکم نهایی برای ۳ سال حبس و جزای نقدی داده شد. جهت مال مربوط به مهریه و تباه شدن جوانی بنده، هیچ اقدامی جهت طلاق نکردم، او هم اقدامی تا کنون نکرده است. سوال بنده این است آیا ایشان می تواند خانه پدری بنده را بدون درخواست طلاق و به بهانه سهم الارث توقیف کند؟ (بنده هیچ سو پیشینه ای ندارم و فقط یک پرونده حقوقی مرتبط با چک در شورا دارم)... اگر بنده از ارث محروم شده باشم چطور؟ در صورت مهاجرت بنده و با توجه به محروم شدن از نفقه و عدم اجرا حکم الزام به تمکین تا کنون، آیا بعدا می تواند وقتی رفتم درخواست طلاق یکطرفه داده و یا جهت مهریه از پدر و مادرم ادعایی داشته باشد؟با شرایط فوق و همچنین احتمال ازدواج با فریب بدون طلاق از بنده، آیا در مورد طلاها و هدایا می توانم ادعایی داشته باشم؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا در حال آماده‌سازی

پاسخ‌های وکلا در حال جمع‌بندی است؛ چند لحظه دیگر همین‌جا نمایش داده می‌شود.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

شرایط توقیف سهم‌الارث بابت مهریه

تا زمانی که پدر در قید حیات است، سهم‌الارث موضوعیت ندارد و همسر شما نمی‌تواند خانه پدری را توقیف کند. در صورت فوت پدر، تنها سهم‌الارث متعلق به شما قابل توقیف خواهد بود و بحث محروم کردن از ارث نیز باطل و فاقد اثر قانونی است. همچنین اگر شرایط مندرج در قباله ازدواج محرز شود ایشان امکان تقاضای طلاق دارد. در خصوص طلاها و هدایا نیز می‌توانید با ارائه فاکتورها به دادگاه اعلام کنید که بابت مهریه پرداخت شده تا از میزان مهریه کسر گردد.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۲ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر ۷ سال پیش
زینب ایمانی
زینب ایمانی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸ · ۷۳ مشاوره موفق

سلام
اگر پدر شما فوت شده بله میتواند سهم الارث شما را توقیف نمایند.
ولی تا زمانی ک پدر زنده است سهم الارث موضوعیت ندارد ک بخواهند توقیف نمایند.
نه شرط ممنوع کردن از ارث باطل و قابل ترتیب اثر دادن نیست.
اگر شرایط موجود در قباله ازدواج محرز شود بله میتوانند تقاضای طلاق کنند.
اگر اموالی داشته باشید میتوانند توقیف نمایند.
میتوانید فاکتور طلاها را ارائه نمایید و بگویید ک بابت مهریه به ایشان داده اید ک معمولا قضات میپذیرند و از مهریه کسر میکنند.

شهریار پورحکیمی ۷ سال پیش

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۸ · ۵۳ مشاوره موفق

شخصی ازارث محروم نخواهد شد .
بابت مهریه میتواند سهم الارث شما راتوقیف کند

۱۳۷ وکیل متخصص خانواده آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید

کانال تلگرام بنیاد وکلا · هر روز پرسش‌های حقوقی واقعی مردم با پاسخ وکیل

عضویت در کانال