بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

آیا اگر اجرت المثل بگیرد میتواند نصف دارایی من را هم بگیرد؟

پرسیده شده ۷ سال پیش ۳ پاسخ ثبت شده

همسرم به دادگاه خانواده درخواست اجرت المثل داده وبه شورای حل اختلاف درخواست نفقه داده ،ایا اجرت المثل متواند بگیرد،
آیا اگر اجرت المثل بگیرد میتواند نصف دارایی من را هم بگیرد؟
همسرم بد دهن فحاش و نا تمکین هستن ، من هیچ اقدامی علیه وی انجام ندادم، ولی در درگیری که داشتیم میگه گوشم اسیب دیده و کر شدم، لطفا راهنمایی کنید

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

زوجه حق مطالبه اجرت‌المثل و نفقه را دارد، اما نصف دارایی خودبه‌خود تعلق نمی‌گیرد و اجرای شرط تنصیف معمولاً مشروط به درخواست طلاق از طرف مرد است. همچنین ادعای آسیب‌دیدگی گوش و عدم تمکین هر دو نیازمند اثبات در مراجع قانونی هستند.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

شرایط همزمانی اجرت‌المثل و تنصیف اموال

زوجه می‌تواند اجرت‌المثل و نفقه را مطالبه کند، به شرطی که کارهای منزل خارج از وظایف شرعی، به دستور شما و بدون قصد تبرع انجام شده باشد. گرفتن نصف دارایی تنها با درخواست نفقه و اجرت‌المثل محقق نمی‌شود و نیازمند شرایطی مانند تقاضای طلاق از جانب مرد است. ادعای آسیب به گوش همسر نیازمند گواهی پزشکی قانونی و اثبات است و بددهنی یا عدم تمکین ایشان نیز قابلیت پیگیری قانونی دارد.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۳ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر ۴ ماه پیش
حسن آرین پور

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۵٫۰ · ۲۱۰ مشاوره موفق

اجرت‌المثل: در صورتی که کارهای منزل خارج از وظایف شرعی و قانونی و با دستور شما بوده و قصد تبرع نداشته، ممکن است بگیرد.
نصف دارایی: صرف درخواست نفقه و اجرت‌المثل موجب گرفتن نصف دارایی نمی‌شود، مگر در شرایط خاصی که دادگاه تشخیص دهد (مانند اثبات سوء رفتار شما).
بددهنی و عدم تمکین: این موارد می‌تواند از دلایل قانونی علیه زوجه تلقی شود.
آسیب گوش: نیاز به گواهی پزشکی قانونی دارد..

بهنام رفیعی ساران
بهنام رفیعی ساران تأیید‌شده
۷ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷ · ۳٬۴۷۶ مشاوره موفق

سلام ایشان می تواند تقاضای اجرت المثل ایام زوجیت و نفقه را نماید
شرط تنصیف دارایی برای زمانی است که طلاق از سوی مرد بوده باشد
ادعای مربوط به اسیب گوش نیز باید ثابت شود

یوسف وصفی ۷ سال پیش

کارشناس حقوقی

۵٫۰ · ۱ مشاوره موفق

زوجه ی شما با فرض اینکه شما نفقه نداده باشید،و البته در صورت اثبات تمکین از سوی ایشان در دادگاه،محق در دریافت نفقه خواهند بود.
حال اگر شما حقوق مذکور را در صورت صدور حکم از سوی دادگاه،پرداخت نکنید ،ایشان از باب تامین و اخذ مبلغ محکوم به(نفقه ی مذکور)میتواند از اموال شما توقیف نماید و این محدود به نصف یا کمتر یا ...نخواهد بود.
موفق باشید

۳۱۳ وکیل متخصص اجرت المثل و نحله آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید

کانال تلگرام بنیاد وکلا · هر روز پرسش‌های حقوقی واقعی مردم با پاسخ وکیل

عضویت در کانال